Temsa aldığı için hiç heyecanlandırmadı valla. Keşke MAN olarak kalsaydı çalışmasa da olurduA-1636 dan 2 yıl sonra ilk kez sinyal alındı araç şu anda İkitelli garajında
Temsa aldığı için hiç heyecanlandırmadı valla. Keşke MAN olarak kalsaydı çalışmasa da olurduA-1636 dan 2 yıl sonra ilk kez sinyal alındı araç şu anda İkitelli garajında
Zaten o Temsa da seneye değişecek o araç 1 sene bile dayanamaz bence hattaTemsa aldığı için hiç heyecanlandırmadı valla. Keşke MAN olarak kalsaydı çalışmasa da olurdu
Nasıl yani?Bu şöförleri anlamak zor öndeki B-063 ağzına kadar dolu diye arkasındaki B-061 e bindim adamın tipi değişti
Adam niye araca bindiniz tarzı diğer duraktada yolculara niye bindiniz dediNasıl yani?
Bakalım neler varmişBen de Esenkent Kentiçi Garajı'ndayım. E-57 bekliyorum. D-148'e bineceğim şimdi.
Paylaştım. Tekrardan hayırlı olsun.@59Yunus34 sen yazabilir misin rica etsem değişen otobüslere B-1913 ve C-1674 BMC Procity 2015
TeşekkürlerPaylaştım. Tekrardan hayırlı olsun.
videoyu izledim de pek anlayamadım neler olduğunu? kim yaralıyor? şöför nerede dahil oluyor?
Aynı yerden aynı araca bende bindim. Denk gelmiş olma ihtimalimiz % kaç acabaBugün A-1548’e bindim Mall Of’tan.Rezil halde.
Durakta beklerken 17:26 gibi bi ekran fotosu almışım.4-5 dk sonra da araç geldi.O civarlarda Başakşehir istikametine bindim.Ya sen ?Aynı yerden aynı araca bende bindim. Denk gelmiş olma ihtimalimiz % kaç acaba![]()
Sabah binmiştim ben. 11:00'da Mall of İstanbul durağından bakırköy yönüneDurakta beklerken 17:26 gibi bi ekran fotosu almışım.4-5 dk sonra da araç geldi.O civarlarda Başakşehir istikametine bindim.Ya sen ?
O zaman olasılık teorisine göre yüzde sıfır ihtimal.Sabah binmiştim ben. 11:00'da Mall of İstanbul durağından bakırköy yönüne![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.