hocam nasıl yani normalde hep araçlar için trafik ekipleri oluyordu daİtü metrosunda polis çevirmesi vardı yaya olarak
hocam nasıl yani normalde hep araçlar için trafik ekipleri oluyordu daİtü metrosunda polis çevirmesi vardı yaya olarak
Metrodan çıkanlar için yaya kontrolü varhocam nasıl yani normalde hep araçlar için trafik ekipleri oluyordu da
kimlik falanmı soruluyor hocamMetrodan çıkanlar için yaya kontrolü var
İett next mi gecelimÖzellik eklendi fakat yakında aktif hale getirilir diye umuyorum
espriye patladımİett next mi gecelim
Tasarımını hiç beğenemedim. Bu siteyi biliyordum da çok göz yoruyorbu uygulama yeni mi çok çok güzelde
Aracını değiştircek olabilir ayrıyetten B-1913 ve C-1674 aracları şuan sanayide BMC 2015'lerB-208 birkaç gündür çalışmıyor
Sebebi ne olabilir
Bu da Anadolu Yakası için.
Bu husus için 3-4 tane sohbet başlıkları açtım ama oraları da pek kullanan olmuyor. Bu mesajı da random sohbete taşıdımBilgiden daha çok yorum var ve hatta bilgi başlığında bilgiden çok yorum var ve de doğrular ve gerçeklere uyumsuz talepleri içeren yorumlar. Özellikle son 6 ayda bu durum çok arttı.
Yok doğru yere yüklemişsin ben isimleri karıştırmışımBen şimdi tam anlamadım fotoğrafları hangi başlığa yükleyeceğim, kafam biraz karışık.

Bizim yaptaş alırmı acaba bu A-1609'un aracını değişirseA-1676'yı hattıyla beraber satılık gördüm. 1 ay falan olmuş
A-1676, 2012 modeldir. Almaması bence daha iyi. Zaten A-1687, B-1915 ve B-1917 hariç Yaptaş'ın bütün araçları 2012 model.Bizim yaptaş alırmı acaba bu A-1609'un aracını değişirse
Evet maalesef genellikle araclardan cıkma BMC 2015-2016 alacaklarmış,coğuna bu 3 aracı dahil ederlermi bilmiyorumA-1676, 2012 modeldir. Almaması bence daha iyi. Zaten A-1687, B-1915 ve B-1917 hariç Yaptaş'ın bütün araçları 2012 model.
En büyük otokar haterı olduğunu artık sevdiği isuzu otokar olunca nefret ediyorum senden daha fazla demişti belliSevdiğimden değil 2025 Model Otokar görmeyeyim yeter
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.