Bizim bölgedekileri BMC'leri değiştirmeyi düşünmüyorlarmış cünkü şöforler kırıp döksün diye aracları sizce nasıl düşünce
Beni de M2 4. Leventte güvenlik 30 kişinin arasından beni seçmişti. Baktı kartıma tamam geç dedi gittim sonra. Neler yaşandı bende anlamadımBugün M2 Levent’te ilk defa istanbulkart kontrolü için durduruldum.
Geçen yaz Bostancı M8 İstasyonunda da kontrol etmişlerdi hatta ilk kez denk gelmiştim buna.Bugün M2 Levent’te ilk defa istanbulkart kontrolü için durduruldum.
Geçen sene aynı olay bende iki defa M3 hattında oldu.Bugün M2 Levent’te ilk defa istanbulkart kontrolü için durduruldum.
benim de önündekini çevirmedi (yahut duymadı çok hatırlayamadım detayı. şimdi) beni çevirdi. telefondan çıkadığım için şüphe çektim galibaBeni de M2 4. Leventte güvenlik 30 kişinin arasından beni seçmişti. Baktı kartıma tamam geç dedi gittim sonra. Neler yaşandı bende anlamadım![]()
Beton oldu o metrobüs yolu. Bir tek o değişim. Bir de o köprü artık yok.Ekli dosyayı görüntüle 89429
buda 2021 yılında cektim ama 4 senede ne değişmiş hicbirşey...
Sanki metrobüs bariyerleri de uzadı diye hatırlıyorum. Şuanki çok küçükmüş insan bile atlayıp girebilir. Birde yenilenmiş yenibosna durağıBeton oldu o metrobüs yolu. Bir tek o değişim. Bir de o köprü artık yok.
Son bir isteğim de A-1607'nin eski aracını bir kodun alması... İlanda satılık alınıp çalışmaya başladığı gün direkt binmeye gideceğim. İstanbuldaki tek sevdiğim araçtı...A-1828'te geldi. Keşke farklı şeyler isteseymişim. Artık sadece A-1833 kaldı
Beylikdüzü'nde oturanlarmetrobüs seven varmı burada ???
o zaman onları bir sevindirmek lazım hocaamBeylikdüzü'nde oturanlar![]()
Forum genel olarak tenhalaştı sankiFORUM BU KONUDA ÇOK GERİDE KALMIŞ
inşallah kapanmazForum genel olarak tenhalaştı sanki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.