M4 + Zincirlikuyu + 25G (Levent) + Taksi/yürümeSabiha Gökçen'den, Beşiktaş'a 23.00 sonrası gitmenin en mantıklı yolu nedir?
Aklımda M4+Metrobüs+Taksi var
M4 + Zincirlikuyu + 25G (Levent) + Taksi/yürümeSabiha Gökçen'den, Beşiktaş'a 23.00 sonrası gitmenin en mantıklı yolu nedir?
Teşekkürler hocamM4 + Zincirlikuyu + 25G (Levent) + Taksi/yürüme
mantıklı yol vardır. hafta içi arkadaşlar adamı m4'e göndermeyin gece metrosu yokSabiha Gökçen'den, Beşiktaş'a 23.00 sonrası gitmenin en mantıklı yolu nedir?
mantıklı yol vardır. hafta içi arkadaşlar adamı m4'e göndermeyin gece metrosu yok
seçenekleriniz:
16S (son seferi 23:10'da)+beşiktaş vapuruna yürüme (saatlerini bilmemekteyim ama geç bitiyordu diye hatırlıyorum)
E-10 (ilk seferi 23:40'da) + beşiktaş vapuru (bilmiyorum sefer saatlerini)
SG-2 (tuzlu gelebilir) + leventte inip otobüsle aşağı inme
E-3 (23:40 seferi 20 dakika rötar yaptı belki yetişirsiniz) + bir şekilde 4. leventten aşağı inme
en son yazdığımı uygulardım ben
metrobüs ile aktarma yapacaksanız inşallah ünalan madenlerinden çabuk çıkabilirsinizTeşekkürler hocam, şu anda M4'te olmam haricinde bir sıkıntı yok![]()
İnşallah hocam, İstanbul'da kazma parasından kısmıyorlar galibametrobüs ile aktarma yapacaksanız inşallah ünalan madenlerinden çabuk çıkabilirsiniz
kısmıyorlar ama tuzlada olmayanaİnşallah hocam, İstanbul'da kazma parasından kısmıyorlar galiba![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.