Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Sabiha Gökçen'den, Beşiktaş'a 23.00 sonrası gitmenin en mantıklı yolu nedir?

Aklımda M4+Metrobüs+Taksi var
mantıklı yol vardır. hafta içi arkadaşlar adamı m4'e göndermeyin gece metrosu yok

seçenekleriniz:
16S (son seferi 23:10'da)+beşiktaş vapuruna yürüme (saatlerini bilmemekteyim ama geç bitiyordu diye hatırlıyorum)
E-10 (ilk seferi 23:40'da) + beşiktaş vapuru (bilmiyorum sefer saatlerini)
SG-2 (tuzlu gelebilir) + leventte inip otobüsle aşağı inme
E-3 (23:40 seferi 20 dakika rötar yaptı belki yetişirsiniz) + bir şekilde 4. leventten aşağı inme

en son yazdığımı uygulardım ben

Son düzenleme:
mantıklı yol vardır. hafta içi arkadaşlar adamı m4'e göndermeyin gece metrosu yok

seçenekleriniz:
16S (son seferi 23:10'da)+beşiktaş vapuruna yürüme (saatlerini bilmemekteyim ama geç bitiyordu diye hatırlıyorum)
E-10 (ilk seferi 23:40'da) + beşiktaş vapuru (bilmiyorum sefer saatlerini)
SG-2 (tuzlu gelebilir) + leventte inip otobüsle aşağı inme
E-3 (23:40 seferi 20 dakika rötar yaptı belki yetişirsiniz) + bir şekilde 4. leventten aşağı inme

en son yazdığımı uygulardım ben

Teşekkürler hocam, şu anda M4'te olmam haricinde bir sıkıntı yok :D

Küfretmeden anlatmak çok zor. 😣

IMG_5125.jpeg

IMG_5126.jpeg

Konu sahibi
Ne için kullanıldığından ziyade Belediye Başkanı'nı tebrik etmek gerekiyor. Ne amaçla kullanılırsa kullanılsın böyle adım atması takdire şayan. Umarım diğer belediye başkanlarına da örnek olur. Arnavutköy uzaktan iyi bir yer gibi duruyor fakat yaşayan daha iyi bilir
Ulaşımın yetersiz olduğu yetmediği yerde araçlar bedava ring olarak çalışacakmış. Güzergahı paylaşılmış

Bu otobüs çekimleri hakkında ben bu zamana kadar ne bir yönerge ne bir belge gördüm ancak şöförlerin çoğu "uğraşmak" istemediği için "YASAK" diyor. Özel halk otobüslerinde merak ettiğim bir konu var bu araçlar şöforlerin kendilerine mi ait yani uygun ehliyeti olan kişi gidip bayisinden otobusünu alıp bir şirkete (mesela Vizyon ulaşıma) mi dahil olup çalışıyor yoksa şirketin araçlarını mı kullanıyorlar konuya hakim abilerimi bekliyorum. Zira bu sebepten arşiv işinden bıktım nereye gitsek "YASAK" diyorlar

Bu konuda bir olay anlatmak istiyorum. Tanıdık bir fotoğrafçı abim, Kartal'da çekim yaptığı sırada amir olduğunu düşündüğü bir kişi gelip fotoğraf çekiminin ve paylaşımının yasak olduğunu söylemiş gerekçesi ise aracın resmi plaka olması. Ona göre bu plaka polis plakasıyla eşdeğer imiş. Şunu demek istiyorum bu araçlarda bütün istanbul halkının (vergisini veren, akbilini basan) hakkı var kimin aracını kime çektirmiyorsunuz ben anlamıyorum

Konu hakkında bilgi sahibi abilerimi bekliyorum şuan bilgiye açım

Geri