İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı olduğu için İETT'den ayrılarEskiden gözüküyorlardı diye hatırlıyprum
İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı olduğu için İETT'den ayrılarEskiden gözüküyorlardı diye hatırlıyprum
Sağolun.İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı olduğu için İETT'den ayrılar
2 tane Temsa Avenue Plus bile vardı pazar servisi olarak Başakşehir Belediyesi'nin.Ve diğerleri Isuzu Novo.Hizmet aracı olarakta kullanılıyorlardı.Hatta Firuze Sitesinin oraya da geliyordu son zamanlarda avenue pluslar.Ve İETT durağında da duruyorlardı.Benzeri Kayabaşı Kiptaş'ta da vardı. Kiptaştan alıp kayaşehir pazarına bırakan araçlar
Evet evet mavi renkliydiler model gelmedi aklıma. Ne zaman kayaşehire gitsem denk geliyorum2 tane Temsa Avenue Plus bile vardı pazar servisi olarak Başakşehir Belediyesi'nin.Ve diğerleri Isuzu Novo.Hizmet aracı olarakta kullanılıyorlardı.Hatta Firuze Sitesinin oraya da geliyordu son zamanlarda avenue pluslar.Ve İETT durağında da duruyorlardı.
YTÜ’nün ring servisleri de mavi. İETT’den devşirmeydi araçlar yanlış hatırlamıyorsamEvet evet mavi renkliydiler model gelmedi aklıma. Ne zaman kayaşehire gitsem denk geliyorum
Lale Festivali kısaltması oluyor. Eskiden lale festivali için kısa süreliğine LF diye hat açmışlardı.Ekli dosyayı görüntüle 87012
Bu geçmişte kaza yapan İETT Otokar'ının ön camındaki kağıtta bariz bir şekilde "LF" yazdığı görülüyor.Peki neden LF yazıyor acaba ? Bu kazayı gördüğümde hep aklıma geliyordu
Evet ARN hatlarında çalışan yeşil minibüslerde geçiyorArnavutköy'de ki minibüslerde şuan İstanbul kart geçiyor mu?
Öyle haberler çıkmıştıacil diğer ilçelere de gelmeli bu uygulama.
Madem yeni otobüs alınmıyor yeni minibüs olmuş olur![]()
Aklımdaki bu soru işareti sonunda bitti.Aklıma bir sürü şey geliyordu diyordum İETT'nin aracı olduğunu belirtmekle alakalı bir şey mi falan.TeşekkürlerLale Festivali kısaltması oluyor. Eskiden lale festivali için kısa süreliğine LF diye hat açmışlardı.
2-3 gün önce yanımda biri bu şekilde ödedi ve 50 TL aldı bilginizeMaster veya VisaCard'ı validatöre okutunca ne kadar para alıyor bilen var mı? Tam bilet 27 TL normalde bu fiyattan daha yüksek alıyordur
A-1683 ve A-1658'in arızası ney göremedim bi bakarmısın onadaA-1868 Muayeneden men yediği için yatıyor .
O an uyumamıştım. 5 gibi Karadeniz mahallesinden çıktı ilk sefer 5:20'ydi. 20 dakikada 15 Temmuz Mahallesine gidemedi. 40 dk sürdü Başta iptal haberi yayınlandı sonra geç başlama duyurusu. Benzinliğe girdi. Birdaha çıkmadı geç başladı duyurusu da silindiA-1805 galiba sakat araç almış. Neden iptal olmuş acaba?
Tamda ona bakıyordum niye yeni aracı sisteme işlenmemiş diyeA-1867 veda etti galiba. 11:00'dan beri sanayide.Ama kendi sanayisinde değil.Şimdi geçmiş.
Sinyali düzeldi. Esentepe garajındaymış ayrılıyor şuanO an uyumamıştım. 5 gibi Karadeniz mahallesinden çıktı ilk sefer 5:20'ydi. 20 dakikada 15 Temmuz Mahallesine gidemedi. 40 dk sürdü Başta iptal haberi yayınlandı sonra geç başlama duyurusu. Benzinliğe girdi. Birdaha çıkmadı geç başladı duyurusu da silindi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.