Ya bendeki nasıl şanssızlık ya B-1507 arızalandı tam gidicektim ya
ÖHO Otokarları ,İ.E.T.T Akialarından daha fazla arıza yapıyorlar amaÖHO daha akıllı davranıyor ne diyeyim![]()
Altına imzamı atarım. Siyasi bağlantılar mağlantılar diyip sapasağlam aracı gömiyonuz. Bu hesaba göre bmcyi de yermeniz lazım. O daha beter hatta yarısı akp yarısı arapÖHO Otokarları ,İ.E.T.T Akialarından daha fazla arıza yapıyorlar ama![]()
Şok oldum cidden. Çok yazık çok. İETT asla şoförlerinin yanında durmuyor. Eline telefon alıp video çekme tuşuna basan her yolcuyu haklı buluyor. Yazıklar olsun cidden. Umarım o videoyu çeken şahıs vicdan azabından kurtulamaz. Trafikte ya adam trafikte. Ayağı ağrımış olabilir. Görende 80 KM/H hızla giderken yaptı sanacak. Şoför olsaydım kesinlikle İETT'de çalışmazdım. Asla şoföre saygıları yok. "Yolcu her daim haklıdır" başlı başına büyük bir yalandır. Çoğu olayda yolcular hep suçludur. Diğer şoförlerin yerinde olsam protesto yapar 1 gün sefere çıkmazdım.622 hattında Cobra şoförü trafikte biraz keyif yapmışkeşke telefonu olan herkes kayıt alma işine girişmese
Korku psikolojisi ile kendilerine zarar veriyorlar. Çok yanlış karar. Sırf yaptık deme uğruna kendi şoförlerine saygı göstermiyorlar. Şoför olmak artık 2 kat daha zorİETT önüne geleni atıyor bu aralar
Kaç saat seferleri var adam belki 5 dk ayağını koydu uyarırsın yaparsa şikayet edersin insanlar acayip çok rahatsız oluyorsa taksiye binsinlerKorku psikolojisi ile kendilerine zarar veriyorlar. Çok yanlış karar. Sırf yaptık deme uğruna kendi şoförlerine saygı göstermiyorlar. Şoför olmak artık 2 kat daha zor
işten el çektirmek nedir. çok ağır laflar kullanıyor iett. irfan demetin yanına kalmayacaktır bütün bu olanlar. şöförlere ayak uzatma yeri vermek çok mu zor tabii öho küçüktür iett irfan demet sadece iett otobüslerine binmeye devam etsin böyle bir şeyi de sadece iett şöförlerine verirŞok oldum cidden. Çok yazık çok. İETT asla şoförlerinin yanında durmuyor. Eline telefon alıp video çekme tuşuna basan her yolcuyu haklı buluyor. Yazıklar olsun cidden. Umarım o videoyu çeken şahıs vicdan azabından kurtulamaz. Trafikte ya adam trafikte. Ayağı ağrımış olabilir. Görende 80 KM/H hızla giderken yaptı sanacak. Şoför olsaydım kesinlikle İETT'de çalışmazdım. Asla şoföre saygıları yok. "Yolcu her daim haklıdır" başlı başına büyük bir yalandır. Çoğu olayda yolcular hep suçludur. Diğer şoförlerin yerinde olsam protesto yapar 1 gün sefere çıkmazdım.
BMC'yi Altay Tankından ötürü seviyorum fakat otobüs olarak almam.Altına imzamı atarım. Siyasi bağlantılar mağlantılar diyip sapasağlam aracı gömiyonuz. Bu hesaba göre bmcyi de yermeniz lazım. O daha beter hatta yarısı akp yarısı arap
Otokar da Koçların. Koç malum partiden ama markaya böyle çamur atıyor muyum, hayır.Altına imzamı atarım. Siyasi bağlantılar mağlantılar diyip sapasağlam aracı gömiyonuz. Bu hesaba göre bmcyi de yermeniz lazım. O daha beter hatta yarısı akp yarısı arap
Ancak bu araçlar hemen sefere çıktı. Bunlarda A-1753 Conecto'daki gibi bir sıkıntı yaşanmadı.ÖHO Otokarları ,İ.E.T.T Akialarından daha fazla arıza yapıyorlar ama![]()
Hepsi değil. Savaş Petrol'den Vizyon'a geçenler 10 gün yattı.Ancak bu araçlar hemen sefere çıktı. Bunlarda A-1753 Conecto'daki gibi bir sıkıntı yaşanmadı.
Arızadan kaynaklandığını zannetmiyorum, başka bir durum yaşanmış olabilir.Hepsi değil. Savaş Petrol'den Vizyon'a geçenler 10 gün yattı.
Ooo Emre abinin'ın kullandığı arac98B -> B-1507
Ekli dosyayı görüntüle 88257
Ekli dosyayı görüntüle 88260Ekli dosyayı görüntüle 88261
27 Ekim 2025 - Bakırköy
Aracta kücük bir hasar var farkettinmi
Arka kapısının yanındaki kapağında mı?Aracta kücük bir hasar var farkettinmi
Evet arka tarafında aracın iyice bak anlarsınArka kapısının yanındaki kapağında mı?
Akia'ların arka led lambaları güzel
Tabikide B-1536'yi görseydin varya ne güzel yapmışlar aracın lambalarını Bugün Eminönü'de yakaladımAkia'ların arka led lambaları güzel
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.