B-1507'yi yakalayabilirım umarım Yada A-1685
Ayamama garajı bu
Yaptaş A.ŞAyamama garajı bu
4. günü oldu. Hala çalışmıyor. 4 gündür tüm seferleri iptalBu araç nedense 2-3 gündür yatıyor. Bir kaç gün dolapderedeydi sonra garaja geçmiş
Araçlar çok güzel. Sanırım ÖHO araçları merkeze girmediği için böyle bir uygulama yapılmış.Arnavutköy merkeze sadece İ.E.T.T araçları giriyormuş sanırım.Araçlar teslim edilmiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 86691Ekli dosyayı görüntüle 86692Ekli dosyayı görüntüle 86693
Birde A-1658 ve A-1683 peş peşe Sancar'dalar baksanaC-1506 Silivri'de şu an.Ekli dosyayı görüntüle 86973
Arnavutköy merkezi bırak , genel olarak ÖHO araç yok . Eğer benim düşündüğüm Arnavutköy ise..Araçlar çok güzel. Sanırım ÖHO araçları merkeze girmediği için böyle bir uygulama yapılmış.Arnavutköy merkeze sadece İ.E.T.T araçları giriyormuş sanırım.
Haberde ücretsiz kullanılacak diyor. İstanbul Ulaşımı için değil bence. Pazar için dönüş ring araçları falan olabilirAraçlar çok güzel. Sanırım ÖHO araçları merkeze girmediği için böyle bir uygulama yapılmış.Arnavutköy merkeze sadece İ.E.T.T araçları giriyormuş sanırım.
Ben bi haberde , yetersiz ulaşım olduğu için ek olarak alındıklarını duydum . ARN kodlu hatlara ek olarak .Haberde ücretsiz kullanılacak diyor. İstanbul Ulaşımı için değil bence. Pazar ring araçları falan olabilir
Bunun için zaten halihazırda araçlar var diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim . Belkide onları yenilemeye çalışıyorlardır .Benim dikkatimi çeken nokta ücretsiz kelimesinin üstünde sürekli durulması. Eğer ARN gibi minibüs/otobüs için alınsaydı akbil basarak binilirdi. Pazar kurulan günlerde vatandaşlar için ücretsiz ulaşım sağlamak amacıyla olacağını düşünüyorum. Benzeri Kayabaşı Kiptaş'ta da vardı. Kiptaştan alıp kayaşehir pazarına bırakan araçlar var
Ne için kullanıldığından ziyade Belediye Başkanı'nı tebrik etmek gerekiyor. Ne amaçla kullanılırsa kullanılsın böyle adım atması takdire şayan. Umarım diğer belediye başkanlarına da örnek olur. Arnavutköy uzaktan iyi bir yer gibi duruyor fakat yaşayan daha iyi bilirHmmm evet , ücretsiz baya tekrar tekrar denilmiş . Kesin Pazar Servisi o zaman.
Benim haber kaynağımı değişmem gerekiyor![]()
Bunlar minibüs kodu değil mi? gözükmemesi gerek zatenARN kodlu hatlar İETT sitesinde hala gözükmüyor
Eskiden gözüküyorlardı diye hatırlıyprumBunlar minibüs kodu değil mi? gözükmemesi gerek zaten
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.