Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Ekran Alıntısı.PNG

Rüyam doğrumu cıktı yoksa

Araçlar çok güzel. Sanırım ÖHO araçları merkeze girmediği için böyle bir uygulama yapılmış.Arnavutköy merkeze sadece İ.E.T.T araçları giriyormuş sanırım.
Arnavutköy merkezi bırak , genel olarak ÖHO araç yok . Eğer benim düşündüğüm Arnavutköy ise..

H-6 harici Arnavutköy’den ÖHO aracı geçmiyor . Onlarda İUAŞ mı ne oluyor ? Tam bilmiyorum .

Arnavutköy Full İETT

Konu sahibi
Konu sahibi
Benim dikkatimi çeken nokta ücretsiz kelimesinin üstünde sürekli durulması. Eğer ARN gibi minibüs/otobüs için alınsaydı akbil basarak binilirdi. Pazar kurulan günlerde vatandaşlar için ücretsiz ulaşım sağlamak amacıyla olacağını düşünüyorum. Benzeri Kayabaşı Kiptaş'ta da vardı. Kiptaştan alıp kayaşehir pazarına bırakan araçlar var

Benim dikkatimi çeken nokta ücretsiz kelimesinin üstünde sürekli durulması. Eğer ARN gibi minibüs/otobüs için alınsaydı akbil basarak binilirdi. Pazar kurulan günlerde vatandaşlar için ücretsiz ulaşım sağlamak amacıyla olacağını düşünüyorum. Benzeri Kayabaşı Kiptaş'ta da vardı. Kiptaştan alıp kayaşehir pazarına bırakan araçlar var
Bunun için zaten halihazırda araçlar var diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim . Belkide onları yenilemeye çalışıyorlardır .

Çalışmaya başlayınca anlaşılır ne için olduğu ama yüksek ihtimal senin dediğin gibi

Konu sahibi
Hmmm evet , ücretsiz baya tekrar tekrar denilmiş . Kesin Pazar Servisi o zaman.

Benim haber kaynağımı değişmem gerekiyor 😁
Ne için kullanıldığından ziyade Belediye Başkanı'nı tebrik etmek gerekiyor. Ne amaçla kullanılırsa kullanılsın böyle adım atması takdire şayan. Umarım diğer belediye başkanlarına da örnek olur. Arnavutköy uzaktan iyi bir yer gibi duruyor fakat yaşayan daha iyi bilir

Geri