Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bi de otobüsler den ısobus,hyundai aero city,0345,yüksek tabanlı cobra,1 nesil bmc belde,man lions classic,arbus perfect,ıveco eurocity,ısuzu novociti 7m,ısuzu citimark,haskar kalmadı herhalde neden yok bi de minibüslerden herhalde otokar m2000,80 s5.5,bmc levend,m3000,karsan j9,j10,panzer kasa 80s kalmadı herhalde bide otobüslerden bahsetmişken zaten minibüslerden bahsediyorum
O345 belediyelerde var. 1. Nesil beldeyi sanırım askeriye de gördüm. M serisi de hala var. Bir tane magirus bayram seyran günlerinde alt tuzlada dolaşıyor sanırım dolmuş olarak çalışıyor. J9, J10 Yalova’da özellikle merkez dışı ilçelerde hala dolmuş olarak kullanılıyor. Levend’ler dolmuş olarak neredeyse bitti ama trafikte görülebiliyor.

O345 belediyelerde var. 1. Nesil beldeyi sanırım askeriye de gördüm. M serisi de hala var. Bir tane magirus bayram seyran günlerinde alt tuzlada dolaşıyor sanırım dolmuş olarak çalışıyor. J9, J10 Yalova’da özellikle merkez dışı ilçelerde hala dolmuş olarak kullanılıyor. Levend’ler dolmuş olarak neredeyse bitti ama trafikte görülebiliyor.
O seyran ankara da ben istanbul dan bahsediyorum

Levend ler herhalde hususi şahsi araç

Zaten iki tane seyran yazıyor biri seyranbağları ( ANKARA-ÇANKAYA )
biri de seyrantepe ( istanbul-Kağıthane )
Sağol bilgilendirdiğin için. Artık biri seyran dediğinde türkiye ülkesinin ankara ilinin çankaya ilçesinde yer alan seyranbağları’nı mı kastediyorsunuz diye giriş yapabileceğim

Sağol bilgilendirdiğin için. Artık biri seyran dediğinde türkiye ülkesinin ankara ilinin çankaya ilçesinde yer alan seyranbağları’nı mı kastediyorsunuz diye giriş yapabileceğim
Yok hocam bence Ege Bölgesi'nde yer alan İzmir Kentinin Narlıdere Alt Birimine bağlı Seyran otobüs durağı ve civarından bahsediyor olabilirsiniz.

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

36V -> 04-10-2025 itibariyle Cumartesi 11, Haftaiçi 2 seferin hareket saati güncellenmiştir

yayla mahallesine en güncel saatleri sunmaya devam ediyorlar
Bir türlü oturtamadılar saatleri .
Cumartesi felaket trafik oluyor , araçlar 1 saate kadar geç başlıyor seferlerine . Belki sefer aralıklarını uzatmışlardır ? Yarın belli olur .

Geri
Üst Alt