Ben şuan birkaç aydır makine kullanmıyorum telefonla çekiyorumBir şey değil Hocam sizin de fotoğraf makineniz var diğer ulaşım forumlarından beri sizi biliyorum
Ben şuan birkaç aydır makine kullanmıyorum telefonla çekiyorumBir şey değil Hocam sizin de fotoğraf makineniz var diğer ulaşım forumlarından beri sizi biliyorum
Doğrudur ben de bazen araç geçişdeyken de çekiyorumFotoğraf çekiyorsunuz diye polis hiçbir şey yapamaz. En fazla silmeni ister. Genelde ben araçlar geçerken çekiyorum fark edilmiyor. Peronlarda çekmiyorum. Ya da telefonla oynarmış gibi yapıp çekiyorum fark etmiyorlar
Zaten halk otobüsü çekmiyorum ki nadirden de olsaİETT araçlarını çekmek daha kolay.Sonuçta aracın mal sahibi olmadığı için fotoğrafları yayılsa sorun olmuyor.Ama ÖHO'da bazen aracın sahibi istemiyor paylaşılmasını
Kapalı maraşı çektim asker sil demediFotoğraf çekiyorsunuz diye polis hiçbir şey yapamaz. En fazla silmeni ister. Genelde ben araçlar geçerken çekiyorum fark edilmiyor. Peronlarda çekmiyorum. Ya da telefonla oynarmış gibi yapıp çekiyorum fark etmiyorlar
Valla araç sahibi olsam. Fotoğraf çekildikçe sevinirdim. Hatta forumlara yazardım aracımı çekmeye gelebilirsiniz diyeİETT araçlarını çekmek daha kolay.Sonuçta aracın mal sahibi olmadığı için fotoğrafları yayılsa sorun olmuyor.Ama ÖHO'da bazen aracın sahibi istemiyor paylaşılmasını
En son alınan Akia marka araçlar merkezden an be an izleniyorİETT araçlarını çekmek daha kolay.Sonuçta aracın mal sahibi olmadığı için fotoğrafları yayılsa sorun olmuyor.Ama ÖHO'da bazen aracın sahibi istemiyor paylaşılmasını
Okmeydanı'nda çok fazla kişi bindi. Nurtepe-Viyadükte ne varsa da çok fazla kişi indi500L'ye bindim. Yağmurun etkisiyle trafik var topkapı taraflarında. C-339 2015 Cobra denk geldi
Orası Esentepe garajı olarak geçiyor işte500L'den 4. Levent son durakta indikten sonra yanda garaj gibi bir şey vardı. A-1805 içindeydi
O345 belediyelerde var. 1. Nesil beldeyi sanırım askeriye de gördüm. M serisi de hala var. Bir tane magirus bayram seyran günlerinde alt tuzlada dolaşıyor sanırım dolmuş olarak çalışıyor. J9, J10 Yalova’da özellikle merkez dışı ilçelerde hala dolmuş olarak kullanılıyor. Levend’ler dolmuş olarak neredeyse bitti ama trafikte görülebiliyor.Bi de otobüsler den ısobus,hyundai aero city,0345,yüksek tabanlı cobra,1 nesil bmc belde,man lions classic,arbus perfect,ıveco eurocity,ısuzu novociti 7m,ısuzu citimark,haskar kalmadı herhalde neden yok bi de minibüslerden herhalde otokar m2000,80 s5.5,bmc levend,m3000,karsan j9,j10,panzer kasa 80s kalmadı herhalde bide otobüslerden bahsetmişken zaten minibüslerden bahsediyorum
O seyran ankara da ben istanbul dan bahsediyorumO345 belediyelerde var. 1. Nesil beldeyi sanırım askeriye de gördüm. M serisi de hala var. Bir tane magirus bayram seyran günlerinde alt tuzlada dolaşıyor sanırım dolmuş olarak çalışıyor. J9, J10 Yalova’da özellikle merkez dışı ilçelerde hala dolmuş olarak kullanılıyor. Levend’ler dolmuş olarak neredeyse bitti ama trafikte görülebiliyor.
Levend ler herhalde hususi şahsi araçO345 belediyelerde var. 1. Nesil beldeyi sanırım askeriye de gördüm. M serisi de hala var. Bir tane magirus bayram seyran günlerinde alt tuzlada dolaşıyor sanırım dolmuş olarak çalışıyor. J9, J10 Yalova’da özellikle merkez dışı ilçelerde hala dolmuş olarak kullanılıyor. Levend’ler dolmuş olarak neredeyse bitti ama trafikte görülebiliyor.
“ben seyrantepeden bahsediyordum”O seyran ankara da ben istanbul dan bahsediyorum
Bu fotoğraflar, 50 MP modundaki çektiğim ilk fotoğraflardı. Ondan sonra beğendiğim otobüsleri hep 50 MP modunda çekiyorum.98AB -> B-1836
(Yüksek kalite çekim)
2. Fotoğraf 50 MP'dir. (6 MB - 8160x4590)
Ekli dosyayı görüntüle 84850Ekli dosyayı görüntüle 84851Ekli dosyayı görüntüle 84852
11 Temmuz 2025 - Bakırköy
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.