Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Gece 1…

IMG_2492.jpeg

IMG_2493.jpeg

IMG_7835.jpegS

IMG_7836.jpeg

Bu 133T’nin haftaiçi Deniz Harp kalkışIMG_7834.jpeg

Bu da Maltepe peron öalkış saatleri. Gelişigüzel yaptıklarını düşünüyorum. Sefer aralığı 3 saati bulan hatta neden 2 tane üst ğste sefer koymuşlar 10 dakika aralıkta? 17:00 seferi Pendik Sahil deparı, 17:15 normal hat olmalı. Umarım formatı becerebilmişimdirIMG_7833.jpeg

Son düzenleme:
Forum yardım lazım. Yakın zamanda Çağlayan vatan caddesinden bir ev alıcağız (kaporasını yatırdık bile) benim oklum ise ayazağa'da "MREMTAL"
şimdi iki seçenek var ya ayazma yolu üzerinden 50D otosuna bineceğim ve atatürk meydanda inip bayır yukarı yürüyeceğim ya da Çağlayan metroya binip ordan itü ayazağa m2 istasyonundan çıkacağım ve okulun önüne kadar bırakan servise yetişeceğim (okulum saat sabah 8de başlıyor)

Forum yardım lazım. Yakın zamanda Çağlayan vatan caddesinden bir ev alıcağız (kaporasını yatırdık bile) benim oklum ise ayazağa'da "MREMTAL"
şimdi iki seçenek var ya ayazma yolu üzerinden 50D otosuna bineceğim ve atatürk meydanda inip bayır yukarı yürüyeceğim ya da Çağlayan metroya binip ordan itü ayazağa m2 istasyonundan çıkacağım ve okulun önüne kadar bırakan servise yetişeceğim (okulum saat sabah 8de başlıyor)
İlk seçenek. Üçüncü seçenek Şişli-Mecidiyeköy cehenneminden geçmeyi gerektiriyor

Yine de boş anlarımda veya otobüste eve dönerken yine bakmaya çalışacağım fakat eskisi gibi anında müdahale edemeyeceğim. Şimdiden hakkınızı helal edin. Benimki varsa da helal olsun.
Hayırlı işlerin olsun güzel kardeşim.Herşey gönlünce olsun iş hayatında.En güzel yerlere gelmen dileğiyle.Allah bahtını açık etsin.

Nereye yazsam herkes görür bilemedim ama buraya yazayım dedim.

9 gün sonra ayın 23'ünde bir aksilik olmazsa hayırlısıyla işe başlıyorum. 6 Gün çalışma 1 gün tatil olacak şekilde. Aktifliğim çok büyük oranda düşecek. O tatil gününde de vaktimi ayırır mıyım bilmiyorum.

Yine de boş anlarımda veya otobüste eve dönerken yine bakmaya çalışacağım fakat eskisi gibi anında müdahale edemeyeceğim. Şimdiden hakkınızı helal edin. Benimki varsa da helal olsun.
helal olsun hocam, hakkınızda hayırlısı

İstanbul'da ki tüm gişeler kalkıyor deniliyodu🤔

ulaştırma bakanı bayağı söylüyordu..
Mahmutbey gişeleri neden kalkmadı hâlâ??
Devlet ondan iyi para ezdiği için. Mesela Kurtköy gişeleri çalışmıyor sanırsam, kaderine terkedilmiş duruyor. Yorumlarda fahiş fiyat çektiğini söylüyor da gişeden geçerken ekranda hiç bir şey yazmıyor gibi. Geçiniz yazıyor en fazla

Geri