Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Neresinden kastettiğinize bağlı.

Alt taraflar ve içmeler eh (133P haricinde fakat bu hat çoğunlukla sadece ana arterlerden ilerliyor)

Tepeören’de yeterli gibi

Orhanlı’da TOKİ konutlarında ulaşım yetersiz. Demokrasi Caddesi ve çevresi iyi gibi

Evora-Aydıntepe’de İETT sadece 130E olarak var. Yeterli mi değil mi bilmiyorum fakat şüpheli

Aydınlı’ya yorum yapamam

Akfırat’ta çok yok ama zengin yeri zaten şu an ki hali 132T’nin Pazarları bulunmaması ve 132’nin haftasonları yetersiz kalabilmesi haricinde iyi gibi.

Şifa ve Mimar Sinan’ı @Gebzeli ‘ye sorun
İstanbuldaki Minibüslerin hangi ilçeye istanbulkart'a hangisi gelsin diye şey yazıyor

Bazen şöförleri görmemesi için arkadan çekiyorum çünkü önden çekince şöförler bir an el kol hareketi yapıyor niye beni çekiyorsun gibisinden

Hayır yani yasak deseler tamam derim ama hiç yasak gibi değil sanki bilinmedik insan çekiyorum otobüs yerine

Bazen şöförleri görmemesi için arkadan çekiyorum çünkü önden çekince şöförler bir an el kol hareketi yapıyor niye beni çekiyorsun gibisinden

Hayır yani yasak deseler tamam derim ama hiç yasak gibi değil sanki bilinmedik insan çekiyorum otobüs yerine
O durumu yaşamamak için son duraklarda çekiyorum izin isteyerek

Hocam izin nasıl olucak ben son duraklarda biraz paniğim polisler görür diye çeviri oluyor bazen
Özellikle kalkışlarda son 10 dk şöför genelde araç içinde oluyor o şekilde izin alıyorum özellikle biraz daha sakin peronlarda çekim yaparsanız daha rahat olur

Özellikle kalkışlarda son 10 dk şöför genelde araç içinde oluyor o şekilde izin alıyorum özellikle biraz daha sakin peronlarda çekim yaparsanız daha rahat olur
Tamamdır hocam teşekkürler
Böyle üyelerle fırsat bulup çözüm ürettiğim için çok rahatım 😊

Konu sahibi
Hocam izin nasıl olucak ben son duraklarda biraz paniğim polisler görür diye çeviri oluyor bazen
Fotoğraf çekiyorsunuz diye polis hiçbir şey yapamaz. En fazla silmeni ister. Genelde ben araçlar geçerken çekiyorum fark edilmiyor. Peronlarda çekmiyorum. Ya da telefonla oynarmış gibi yapıp çekiyorum fark etmiyorlar

Fotoğraf çekiyorsunuz diye polis hiçbir şey yapamaz. En fazla silmeni ister. Genelde ben araçlar geçerken çekiyorum fark edilmiyor. Peronlarda çekmiyorum. Ya da telefonla oynarmış gibi yapıp çekiyorum fark etmiyorlar
Doğrudur ben de bazen araç geçişdeyken de çekiyorum

İETT araçlarını çekmek daha kolay.Sonuçta aracın mal sahibi olmadığı için fotoğrafları yayılsa sorun olmuyor.Ama ÖHO'da bazen aracın sahibi istemiyor paylaşılmasını
Zaten halk otobüsü çekmiyorum ki nadirden de olsa
Hele küçük araçları hiç çekmiyorum

Kapalı maraşı çektim asker sil demedi

Hiç izin almadım şu ana kadar

Konu sahibi
İETT araçlarını çekmek daha kolay.Sonuçta aracın mal sahibi olmadığı için fotoğrafları yayılsa sorun olmuyor.Ama ÖHO'da bazen aracın sahibi istemiyor paylaşılmasını
Valla araç sahibi olsam. Fotoğraf çekildikçe sevinirdim. Hatta forumlara yazardım aracımı çekmeye gelebilirsiniz diye

En son alınan Akia marka araçlar merkezden an be an izleniyor :) Artık yeni alınacak olan tüm araçlar merkezden telemetri ile izlenecek.

Geri
Üst Alt