Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Yandex ile karıştırmış olabilirim o zaman
Yok , vardı .
1 sene önce yola bakarken görüp söylemiştim hatta bir arkadaşa .
Yeni bir şey değil

Nadir görüyoruz çünkü insanların hepsi kaza olduğunda Google Map’i açıp , burada kaza var diye işaret atmıyor . Atsa güzel olur . Trafik olmaz boşu boşuna

Kocaeli (Özellikle de Gebze) İstanbul Kent Yapı (Metro) alanı içerisinde.

Silivri bile bu alana dahil değil iken İETT'nin direkt Tekirdağ içine sefer düzenlemesi mantıklı değil.
Ee nasıl olacakki mantıklı değil ise tren yolunda tekirdağ istanbul dan batı dan doğu dan istanbul kocaeli şehirlerarası biletler pahalı diyorum ee nasıl mantık olacakki

4 vagonlu olduğuna emin misiniz çünkü ben kullanırken hep kısa kalıyordu.

Belki eski m3 shuttle hattı olan yeri kullandığımdan olabilir.
M9 zaten M3’ün şube hattıydı normalde. Eski ulaşım haritalarını açın bakın M3’ün M1 gibi çatallandığını görürsünüz M9 yerine. O yüzden çoğu şeyi M3’ten miras

Ee nasıl olacakki mantıklı değil ise tren yolunda tekirdağ istanbul dan batı dan doğu dan istanbul kocaeli şehirlerarası biletler pahalı diyorum ee nasıl mantık olacakki
Türkçe meali nedir

Silivri istanbul değildir gidip tekirdağda bir otogardan istanbul içinde bir otogara bilet alabilersiniz illa gitmek istiyorsanız istsnbula

Ee nasıl olacakki mantıklı değil ise
Olmayarak :D
tren yolunda tekirdağ istanbul dan batı dan doğu dan istanbul kocaeli şehirlerarası biletler pahalı diyorum ee nasıl mantık olacakki
Hocam burada ne yazdığınızdan emin olmamak ile birlikte. Şehirler arası biletlerin aşırı uygun olması taraftarı değilim. Nedeni:

İnsanları daha uzakta yaşamaya davet ediyor. Afedersiniz ama Ben İstanbul'u tek şehir bile saymazken siz Tekirdağ da İstanbul'a (ulaşım olarak bağlansın diyorsunuz.)

Şehirler arası biletlere önlem alacak olan Belediye değil Devlettir. Bunu düşünmenizi istiyorum.
Sadece ne olabilir Metropolitan yerlerde Belediyeler İnisiyatif gösterebilir bunlara örnek:
  • İstanbul-Gebze İETT ve Kocaeli Ulaşım araçları,
  • İzmir-Turgutlu Manisa Seyahat
verilebilir.

Olmayarak :D

Hocam burada ne yazdığınızdan emin olmamak ile birlikte. Şehirler arası biletlerin aşırı uygun olması taraftarı değilim. Nedeni:

İnsanları daha uzakta yaşamaya davet ediyor. Afedersiniz ama Ben İstanbul'u tek şehir bile saymazken siz Tekirdağ da İstanbul'a (ulaşım olarak bağlansın diyorsunuz.)

Şehirler arası biletlere önlem alacak olan Belediye değil Devlettir. Bunu düşünmenizi istiyorum.
Sadece ne olabilir Metropolitan yerlerde Belediyeler İnisiyatif gösterebilir bunlara örnek:
  • İstanbul-Gebze İETT ve Kocaeli Ulaşım araçları,
  • İzmir-Turgutlu Manisa Seyahat
verilebilir.
Ya da olmadı Trakya hattı olsun tekirdağ kırklareli Tekirdağ Edirne tekirdağ çanakkale vize saray keşan malkara Süleymanpaşa Gelibolu nasıl olur

Ya da olmadı Trakya hattı olsun tekirdağ kırklareli Tekirdağ Edirne tekirdağ çanakkale vize saray keşan malkara Süleymanpaşa Gelibolu nasıl olur
Önerim şu başlıktır hocam, saygılarla.

Geri
Üst Alt