Bunlar zaten yok muydu?Google haritasına kaza ikonları eklenmiş. Üstlerine basınca detayları yazıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 84495
Bunlar zaten yok muydu?Google haritasına kaza ikonları eklenmiş. Üstlerine basınca detayları yazıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 84495
Bunlar zaten yok muydu?
Yandex ile karıştırmış olabilirim o zamanBen ilk defa gördüm. Sürekli de açar bakarım.
Yok , vardı .Yandex ile karıştırmış olabilirim o zaman
MÜBAREK M60 TANKI GİBİHocam bu sabah taze cngli karsan avancity sesi kaydettim motorun dibinden youtube'a yüklerim bi ara
Evet. Peron uzunluğu M3'ün yarısı kadar.4 vagonlu olduğuna emin misiniz çünkü ben kullanırken hep kısa kalıyordu.
Belki eski m3 shuttle hattı olan yeri kullandığımdan olabilir.
Ee nasıl olacakki mantıklı değil ise tren yolunda tekirdağ istanbul dan batı dan doğu dan istanbul kocaeli şehirlerarası biletler pahalı diyorum ee nasıl mantık olacakkiKocaeli (Özellikle de Gebze) İstanbul Kent Yapı (Metro) alanı içerisinde.
Silivri bile bu alana dahil değil iken İETT'nin direkt Tekirdağ içine sefer düzenlemesi mantıklı değil.
M9 zaten M3’ün şube hattıydı normalde. Eski ulaşım haritalarını açın bakın M3’ün M1 gibi çatallandığını görürsünüz M9 yerine. O yüzden çoğu şeyi M3’ten miras4 vagonlu olduğuna emin misiniz çünkü ben kullanırken hep kısa kalıyordu.
Belki eski m3 shuttle hattı olan yeri kullandığımdan olabilir.
Türkçe meali nedirEe nasıl olacakki mantıklı değil ise tren yolunda tekirdağ istanbul dan batı dan doğu dan istanbul kocaeli şehirlerarası biletler pahalı diyorum ee nasıl mantık olacakki
Mantık mealini bilmiyorumTürkçe meali nedir
OlmayarakEe nasıl olacakki mantıklı değil ise
Hocam burada ne yazdığınızdan emin olmamak ile birlikte. Şehirler arası biletlerin aşırı uygun olması taraftarı değilim. Nedeni:tren yolunda tekirdağ istanbul dan batı dan doğu dan istanbul kocaeli şehirlerarası biletler pahalı diyorum ee nasıl mantık olacakki
Ya da olmadı Trakya hattı olsun tekirdağ kırklareli Tekirdağ Edirne tekirdağ çanakkale vize saray keşan malkara Süleymanpaşa Gelibolu nasıl olurOlmayarak
Hocam burada ne yazdığınızdan emin olmamak ile birlikte. Şehirler arası biletlerin aşırı uygun olması taraftarı değilim. Nedeni:
İnsanları daha uzakta yaşamaya davet ediyor. Afedersiniz ama Ben İstanbul'u tek şehir bile saymazken siz Tekirdağ da İstanbul'a (ulaşım olarak bağlansın diyorsunuz.)
Şehirler arası biletlere önlem alacak olan Belediye değil Devlettir. Bunu düşünmenizi istiyorum.
Sadece ne olabilir Metropolitan yerlerde Belediyeler İnisiyatif gösterebilir bunlara örnek:
verilebilir.
- İstanbul-Gebze İETT ve Kocaeli Ulaşım araçları,
- İzmir-Turgutlu Manisa Seyahat
Önerim şu başlıktır hocam, saygılarla.Ya da olmadı Trakya hattı olsun tekirdağ kırklareli Tekirdağ Edirne tekirdağ çanakkale vize saray keşan malkara Süleymanpaşa Gelibolu nasıl olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.