Hangi kod bu A-15XX gibi duruyor. Hangi araç birde tam hali var mı
2022 Ramazan Bayramında A-1627 ve A-1628 kodlu yeni kasa Conecto'lara 146 hattında bindiğimi hatırlıyorum. Ama bu araçlar sonradan bölge değiştirmişti.Cidden 146 hattı Araç sağlamlık testi hattı gibi. Ring olmasa sorun olmazdı da ring olması sebebiyle dinlenmeden 4+ saat motorun çalışması yoruyor araçları.
Acaba Yeni Conecto, Isuzu, Yeni nesil Güleryüz, BMC Procity TR Plus gibi bölgede çalışmayan markalar olsa dayanabilirler miydi
Evet atmıştım ya Yaptaşın garajında plan aracHangi kod bu A-15XX gibi duruyor. Hangi araç birde tam hali var mı
A-1559 gibiEvet atmıştım ya Yaptaşın garajında plan arac
A-1553
A-1629 yeni kasa Conecto asla olmadı A-1628 hâlâ yeni kasa Conecto2022 Ramazan Bayramında A-1628 ve A-1629 kodlu yeni kasa Conecto'lara 146 hattında bindiğimi hatırlıyorum. Ama bu araçlar sonradan bölge değiştirmişti.
Güleryüz niye gecmiş olabilir kiA-1559 gibi
Evet hatta sanırım sarıyerde yanan temsaydı araç sonra 2021 Güleryüz almıştıA-1629 yeni kasa Conecto asla olmadı A-1628 hâlâ yeni kasa Conecto
Pardon karıştırmışım A-1627 diyecektim.A-1629 yeni kasa Conecto asla olmadı A-1628 hâlâ yeni kasa Conecto
Evet hoş gelmiş C-1674 içinVay be. Yaptaş'a hoş geldin ex. A-1663.
Şimdi C-1674 olacak o.
Arkadaki Temsa kesin A-1632
Marmaray’ın güzergahı dışı kalan Kazlıçeşme-Sirkeci kısmı da vardı, T6’nın açılmasıyla o kısım da raylı sisteme kavuştu. Ondan sonra seferleri belki azaltırlar dedim ama yine de devam ediyor.Evet kesinlikle en büyük örneği BN1'dir. Küçükçekmece Marmaray - Eminönü arasında kalan güzergahı marmarayla neredeyse birebir aynı.
Fakat olay yine en başta dediğime geliyor. Halkalı meydan, yenidoğan, istasyon mahallesi, bezirganbahçe, kanarya, soğuksu gibi küçükçekmece'nin mahallerden geçtiği için bu hatta da dokunamazlar.
Dokunmak yerine depar açtılar Halkalı Meydan - Halkalı Marmaray arasında dönüyor araçlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.