Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Toplu taşıma deyince belki minibüs tarzı şeylerde yazılır mı acaba ? Eğer yazılırsa o başlıkla bu birleştirilebilir belki . Size kalmış ama
Ekran görüntüsü 2025-10-02 151337.png

Konu sahibi
İETT kısmı gidince bu başlık bence eksik kaldı. Alışmıştım.
Eski başlığı unuttum bile 😁 Diyorum ne diyorsun ya 😭

Evet , çok sade duruyor ama artık karıştırılmaz muhtemelen . Yani umarım …
Eski haline çevirdim ama hangi otobüs/metro kullandım başlığını düzenlemeyi düşünmüyorum. İlk başlıkla orası karışıyordu. Böyle daha iyi

Eski haline çevirdim ama hangi otobüs/metro kullandım başlığını düzenlemeyi düşünmüyorum. İlk başlıkla orası karışıyordu. Böyle daha iyi
Teşekkürler. Bence de iyi oldu. İETT kısmı olmayınca yeni üyeler başka illerden de yazabilir. İndekse bakmayı unutabilirler.

Mesela İstanbul kocaeli iett seferi var da neden iett istanbul tekirdağ arası hat ve sefer yapılmıyor otobüs konusunda malum şehirlerarası firma kullananlar için biletler pahalı
İstanbul-Tekirdağ arası hat vesefer var?? silivrideki otobüs terminalleri yahut silivrideki dolmuşlar??

Tekirdağ ve kocaelini kıyaslamak yanlış sen kendini kimlerle mukayese ediyorsun ibrahim

İstanbul-Tekirdağ arası hat vesefer var?? silivrideki otobüs terminalleri yahut silivrideki dolmuşlar??

Tekirdağ ve kocaelini kıyaslamak yanlış sen kendini kimlerle mukayese ediyorsun ibrahim
Ben ibrahim değilim adım ayberk kullanıcı adım @Ayberk0200 tekirdağ istanbul arası olsun daha iyi mesela Süleymanpaşa dan avcılar olabilir metrobüs olabilir mesela çorlu silivri var mesela sultanköy silivri var bunlar dolmuş hattı neden iett ve iett öho yapmıyor

Ben ibrahim değilim adım ayberk kullanıcı adım @Ayberk0200 tekirdağ istanbul arası olsun daha iyi mesela Süleymanpaşa dan avcılar olabilir metrobüs olabilir mesela çorlu silivri var mesela sultanköy silivri var bunlar dolmuş hattı neden iett ve iett öho yapmıyor
Tekirdağ gelişmiş bir il değil ve yakın olduğu yer İstanbul değil. Olsa olsa istanbul banliyösü. Metrobüs silivriye katiyen gitmemeli silivrnin gelişmesi engellenmelidir

Mesela İstanbul kocaeli iett seferi var da neden iett istanbul tekirdağ arası hat ve sefer yapılmıyor otobüs konusunda malum şehirlerarası firma kullananlar için biletler pahalı
Aslında sınırına kadar hatlar var. 402 hattı Saray sınırına kadar, 300B hattı Çerkezköy sınırına kadar, 300D Çorlu sınırına kadar ve 300G Marmaraereğlisi sınırına kadar gidiyor.

M3'te kısa kalması normal. Peronları 8 vagonlu peronlara göre yapıldı. Çünkü M3 hattı bir süre 4 vagonla devam ediyor. Yeni vagonlar alınınca 8 vagona dönecek. Ama M9 hattı peronları 4 vagonlu olarak yapıldı. Kısa gelmesini anlayamadım.
4 vagonlu olduğuna emin misiniz çünkü ben kullanırken hep kısa kalıyordu.

Belki eski m3 shuttle hattı olan yeri kullandığımdan olabilir.

Tekirdağ gelişmiş bir il değil ve yakın olduğu yer İstanbul değil. Olsa olsa istanbul banliyösü. Metrobüs silivriye katiyen gitmemeli silivrnin gelişmesi engellenmelidir
Şunun altına imzamızı atabiliyor muyuz?

Hatta ekleme yapayim Esenyurt/Avcılar ve Arnavutköy'ün de daha çok büyümesine izin verilmemelidir.

Kocaeli (Özellikle de Gebze) İstanbul Kent Yapı (Metro) alanı içerisinde.

Silivri bile bu alana dahil değil iken İETT'nin direkt Tekirdağ içine sefer düzenlemesi mantıklı değil.

Geri
Üst Alt