Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Körüklü İkarus ların içi .. ben hayal meyal hatırlıyorum 2002 de bile vardı bunlardan İzmir ulaşımında kullanmıştım . Alsancak semtine gidiyordu .

1759343248810.png

Konu sahibi
A-18XX kodlu araçların hepsine binmiş olmak istiyorum

Geriye Kalanlar:
A-1805 - 2 yıldır çalışmıyor
A-1807 - 41ST bölgesi
A-1809 - 41ST bölgesi
A-1824 - 98S bölgesi
A-1828 - Böyle bir kod şuanlık yok
A-1829 - 41ST bölgesi
A-1830 - 97GE bölgesi
A-1832 - 320A bölgesi
A-1833 - Böyle bir kod şuanlık yok
A-1850 - 98 bölgesi
A-1852 - 98AB bölgesi
A-1873 - 41ST bölgesi
A-1877 - TM15 bölgesi
A-1878 - TM15 bölgesi
Bu listeyi hazırladıktan saatler sonra A-1805 geri döndü. Dönmesini istediğiniz kod varsa söyleyin yeter 😁😅

Konu sahibi
Garajta A-1687'nin yeni aracını görürsen yazarmısın buraya rica etsem yada A-1658'in yeni aracı @Rick Grimes
İkitelli Garajına sürekli gitmiyorum. Şansıma da ne zaman oradaki durakta otobüs beklesem bir araç değişikliği oluyor. O an denk gelirse söylerim tabiki

Konu sahibi
Hocam bi ara otobüslerin ana kalkış duraklarına kamerayla gidip araçların iç dış fotoğraflarını çekesim var ama şöför abilerin tavrı ne olur bilmiyorum
İzin alarak anca olursa olur. O da şoförden şoföre çok değişiyor. İyi birine umarım denk gelirsin

Mahmutbey Metro İstasyonu’nda yangın paniği!​

Bakırköy-Kayaşehir Metro hattında sefer yapan bir metroda, fren balatalarındaki yangın nedeniyle yolcular tahliye edildi. Mahmutbey istasyonu geçici süreyle kapatıldı.​

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde, Bakırköy-Kayaşehir Metro hattında sefer yapan bir metroda fren balatalarında çıkan yangın, Mahmutbey istasyonunda kısa süreli paniğe yol açtı. Olay, sabah saatlerinde metro istasyona yanaştığı sırada dumanların yükselmesiyle fark edildi.

Metronun alt kısmında çıkan alevler nedeniyle seferler durduruldu ve yolcular istasyon görevlilerince tahliye edildi. Mahmutbey istasyonu, güvenlik önlemleri kapsamında geçici süre kapatıldı. İstasyondaki görevliler yangın söndürme tüpleriyle alevlere müdahale etti.

Olay sonrası metro, ekiplerin çalışmalarıyla garaja çekildi. Yangının fren balatalarından kaynaklandığı tespit edildi.
- Sözcü
M3 araçlarının kapasite üstü çalıştığını gösteren 1 olay daha

Geri