Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

78ZB'de A3106'ydı sanırım. O aracı beğenmiştim. Yolculuğum Arenpark - Kocasinan arası sürmüştü ve klima çok iyidi. Araçta konforluydu bence. Sevilmemesinin sebebi dijital aynalar olabilir. Aynasız otobüs saçsız insan gibi
ikiside yakışıklı değiller mi

Semih bir sabah uyanıyor ve 36V kalkmış. Semih Vezneciler'e gitmek için önce alibeyköye gidecek sonra ordan veznecilere gidecek. 36V'nin değerini bilmelisin. Daha da bu konu da birşey demicem.

Semih bir sabah uyanıyor ve 36V kalkmış. Semih Vezneciler'e gitmek için önce alibeyköye gidecek sonra ordan veznecilere gidecek. 36V'nin değerini bilmelisin. Daha da bu konu da birşey demicem.
İşime gelir 😀 Benim demek istediğim Alibeyköy değil ama
Zaten milyon farklı Alibeyköy hattı var Cebeci’de
Cebeci deparının normal hat olmasını istiyorum . Şu anki sıklıkta olmasına da gerek yok .

Konu sahibi
Çok mu şey istiyorum. Solo citaroları Avrupa yakasına gönderseler ne var. Ulan kabul kabul otokarları da alın bakın yemin ediyorum. Yani istediğiniz aracı alın. Ama şu solo citaroları bari son kez avrupaya verin. Bu araçlara hiç binemedim şaka gibi.

Bilinç diye de birşey yok yemin ediyorum. Kaç tane ilçe var kaç tane mahalle var. Toplu bir şekilde organize olsak İETT Genel müdürlüğü önünde protesto yapsak veya caddeleri yolları kapatsakta normal hatları kapatmasalardı geri açsalardı. Ama nerdeee abi.

Kimse size metroya tramvaya aktarma hattı açmayın demiyor. Bunlar zaten yok muydu ki. Ama siz tutupta normal hatları kapatıp insanları ikl vesayete zorlarsanız bu bardağı taşıran son damla. Diyecek birşey bulamıyorum.

Hali hazırda aktif çalışan bir sistem için insanlar neden enerji sarf etsinki? 500T kısaldı ona bile laf edilmedi. Daha önemli şeylere ses çıkarmayanlar basit hat kapatmalara mı çıkaracak

İrfan'ı otobüslerde görürsem söylücem. Böyleyken böyle. Kapatılan ana hatları geri açın. Halk çok mağdur.

Ben şahsen mağdur değilim. Hatta daha iyi oldu. Aynı ilçenin bir mahallesinden diğer mahallesine trafik yüzünden 1 saattte gidemezken şuanki sistem sayesinde çok daha hızlı bir şekilde birden fazla ilçe değiştirebiliyorum. Hemde trafik stresi çekmeden. Umarım bu uygulama sayısı gittikçe artar. Alibeyköyle sınırla kalmaz her bölgede devam eder

Ben şahsen mağdur değilim. Hatta daha iyi oldu. Aynı ilçenin bir mahallesinden diğer mahallesine trafik yüzünden 1 saattte gidemezken şuanki sistem sayesinde çok daha hızlı bir şekilde birden fazla ilçe değiştirebiliyorum. Hemde trafik stresi çekmeden. Umarım bu uygulama sayısı gittikçe artar. Alibeyköyle sınırla kalmaz her bölgede devam eder
Bence belli bir zaman da aktarma olayı mantıksız hafta içi M7 yi en kalabalık zamanlarda kullanıyorum ve büssürü mahalleden geçiyor insanları raylı sisteme mecbur ediyorlar ve çoğu zaman raylı sistemler kapasitesinin üstünde çalışıyor

Geri
Üst Alt