Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Ekran görüntüsü 2025-09-26 092417.png

Fotoğraflarımı takip eden üyelerimiz için neden yaptığımı açıklayacağım. Bu fotoğraflarda çıkan insanları onlardan izinsiz çekiyoruz (belki o an orada olduğunu gizleyen birinin fotoğrafta çıkması vs). Bir insanın fotoğrafını izinsiz çekip paylaşmak KVKK'yı delmek demektir. Fotoğraflarda çıkan kişinin dava etme hakkının olduğunu ve bu riski almak istemediğimden kafalarını blurluyorum (ki bunu çokça söylemiştim zaten)

Ekli dosyayı görüntüle 83494

Fotoğraflarımı takip eden üyelerimiz için neden yaptığımı açıklayacağım. Bu fotoğraflarda çıkan insanları onlardan izinsiz çekiyoruz (belki o an orada olduğunu gizleyen birinin fotoğrafta çıkması vs). Bir insanın fotoğrafını izinsiz çekip paylaşmak KVKK'yı delmek demektir. Fotoğraflarda çıkan kişinin dava etme hakkının olduğunu ve bu riski almak istemediğimden kafalarını blurluyorum (ki bunu çokça söylemiştim zaten)
Hocam ben en son attığımda insan görünmüyordu sıkıntı olmaz değil mi

Konu sahibi
Hocam ben en son attığımda insan görünmüyordu sıkıntı olmaz değil mi
Sıkıntı olup olmadığını avukat olmadığım için tam bilmiyorum fakat ben direkt bu riske girmiyorum özgürsünüz paylaşmakta. Belki de gerçekten KVKK'ya girmiyordur. Hukukla ilgilenen uğraşan arkadaşlar daha iyi bilir

Konu sahibi
Yanlış mesajı alıntılamışım bu olacaktı
37T 36G gibi hatlarda yazıyordu aktarma imkanları ama attığın mesajda da olduğu gibi bazı hatlarda yok ben bu duruma 50’li lerde rastlıyordum sanırım yeni hatlarda nereye aktarma yapılacağı yazılammış

Konu sahibi
37T 36G gibi hatlarda yazıyordu aktarma imkanları ama attığın mesajda da olduğu gibi bazı hatlarda yok ben bu duruma 50’li lerde rastlıyordum sanırım yeni hatlarda nereye aktarma yapılacağı yazılammış
Benim gözüme çarpan görsel buydu. Yoksa hala yanlış çalışıyor. 79K hattına vapur resmi koymuşlar vapuru bırak denizi bile görmüyor hat. 98H 98 98KM H-3 gibi hatlarda metroya gidiyor fakat onlara da konulmamış. Bilinçaltımda doğru hatırladığım için attım çok eksiği var hala

Benim gözüme çarpan görsel buydu. Yoksa hala yanlış çalışıyor. 79K hattına vapur resmi koymuşlar vapuru bırak denizi bile görmüyor hat. 98H 98 98KM H-3 gibi hatlarda metroya gidiyor fakat onlara da konulmamış. Bilinçaltımda doğru hatırladığım için attım çok eksiği var hala
79K ile vapur aktarmasını M3’ten yaparsın diyr düşünmüş olabilirler. Dolaylı yoldan da olsa aktarma yapmış oluyoesun 79K’den diye düşünülmüş sanırım

Konu sahibi
Değişiklik iyidir. 1 tane MAN vardı 2 oldu. Eğer bu anadolu yakasına gitmezse hem avrupa hem anadolu yakasında MAN olacak. Sıkıntısız bir şekilde çalışır umarım. Zaten 2013 model 3 yıla yaşı doluyor. Belli geçici olarak alınmış

Aslında b-1744'ün mal sahibi keşke man almayıp ta cobra ve ya bmc ya da otokar alsaydı daha iyiydi neden man tercih etti mal sahibi
Bence Tertemiz bir MAN geldi işte hem değişiklik oldu hem de daha iyi oldu

bir şey farkettim: tuzla dolmuşları güzergahlarına sadıklar. fakat pendik dolmuşları her yerde bulunabiliyorlar. pendik-kadıköy dolmuşunu sahil yolunda gördüm bu yaz 3-4 kere. bir de 2-3 gün evvel orhanlı'da pendik-kurtköy dolmuşu gördüm güzergahı tamamen pendikte halbuki

ikiside aynı hat kodlarına sahip gözüküyorlar. acaba aslında pendik-orhanlı dolmuşuydu da şapka mı değiştirmedi

Geri
Üst Alt