Sorun değil. Kimin birden fazla hesabı olduğunu görebiliyorumTamam özelden yazacaktım o yüzden sildim
Sorun değil. Kimin birden fazla hesabı olduğunu görebiliyorumTamam özelden yazacaktım o yüzden sildim
Tam olarak değil ama 40-45 dakikaya olma ihtimalim var@Rick Grimes hocam İkitelli civarlarında mısınız ?
A-1818 için demiştim teşekkür ederimTam olarak değil ama 40-45 dakikaya olma ihtimalim var
Şuan garajın oralardayımA-1818 için demiştim teşekkür ederim
Seve seve bulurum sana @Rick Grimes hocamA-1818'i beklerken garajdan MAN çıktı? Kodu yapıştırılmıştı trafik sayesinde heyecandan koşa koşa yetiştim ve çektim. B-1744 kodlu MAN Böyle bir araç var mıydı ki?
Ekli dosyayı görüntüle 83341
A-1818'i beklerken garajdan MAN çıktı? Kodu yapıştırılmıştı trafik sayesinde heyecandan koşa koşa yetiştim ve çektim. B-1744 kodlu MAN Böyle bir araç var mıydı ki?
Ekli dosyayı görüntüle 83341
Vercel tcv diyor ama araç manEkli dosyayı görüntüle 83344vercell yalan söylemiyor
B-1744 hangi bölgede çalışacak acaba. İnşallah Anadolu yakasına gitmez yineC-497'nin eski aracı Man Lion's City'de Ecolife Şanzıman Var Voith Yok
Garajdan çıkarken parlıyordu. Eve geçince yeniden paylaşacağım fotoğraflarını. Şuanlık B-1882 bekliyorum ondan da sinyal alınmıyor 3 saattir. Biraz daha beklerim çıkmazsa dönerimC-497'deyken çok bakımlıydı.
C-1900'den bile daha iyi.
B-1882'yi saldım o da Otokar olmuştur zaten. Sinyal alınmayan bir aracı beklemek hayal olurGarajdan çıkarken parlıyordu. Eve geçince yeniden paylaşacağım fotoğraflarını. Şuanlık B-1882 bekliyorum ondan da sinyal alınmıyor 3 saattir. Biraz daha beklerim çıkmazsa dönerim
Zaten istanbul da yıllardır trafik sorunu çözülmüyor doğu tarafta istanbulun anadolu yakasında kocaeli tarafları ve batı tarafta istanbulun avrupa yakasında tekirdağ taraflarında öyle böyle giderse sadece trafik değil yıllardır çalışmayan deprem için kentsel dönüşüm tamamlanamazsa zaten istanbul depremi olacakKüçükçekme - Sefaköy - Yenibosna - Şirinevler - Bahçelievler her zaman trafikli acil çözüm gerekiyor beyaz masa'ya vs şikayet edilmeli...
M20 metro hattı şart oğlu şart valla umarım yapılır...
Makyajlı kasaları hep birbirine mi benzetiliyorlar bana mı öyle geliyorEvet sürekli bahsettiğim man lions intercity’nin fotoğrafını buldum, önden de görmüştüm de çekmedim önden garip gözükmemek için. Tabelasında almanca bir şeyler yazıyordu. Patatesle çektimEkli dosyayı görüntüle 83392
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.