146M gereksiz bı hat bı de146M -> 28-08-2025 itibariyle Haftaiçi 1 sefer ilave edilmiştir
Metroya entegre hatlar acıyor.146M gereksiz bı hat bı de
aracı yanmış bugün yazık...
Zor mu yani metrokentten metroya bin
5-6 durak sonra Mahmutbeydesin ordanda ufak bi merdiven ile Mahmutbey-Mecidiyekoy metrosu ile Mecidiyeköy'desin
...
İett metro olan hatlarda raylı sistem teşvik yerine hâlâ otobüs hattı açıyor.
Her hafta 1 otobus yanıyor araç kalmicak böyle giderse...
Kapatsinlar uzun hatları da
radikal çözüm budur![]()
Diğer garajlardan araç yetişmiyorBir de 1 adet Solo CNG'li Karsan çalışıyor günde.Bugün K1178 var.Kağıthane garajından neden verirsin araç?
Araç bakım ihale firmasını alan özel şirketi Allah ıslah etsin.Devir eldekini koruma devri, bence sağlam bakımla araçlar yürütmeye devam edilebilir, yenileri alınamıyor cünkü
"ufak bir merdiven"146M gereksiz bı hat bı de
Zor mu yani metrokentten metroya bin
5-6 durak sonra Mahmutbeydesin ordanda ufak bi merdiven ile Mahmutbey-Mecidiyekoy metrosu ile Mecidiyeköy'desin
...
İett metro olan hatlarda raylı sistem teşvik yerine hâlâ otobüs hattı açıyor.
Her hafta 1 otobus yanıyor araç kalmicak böyle giderse filo'da..
Kapatsinlar uzun hatları da
radikal çözüm budur![]()
Hocam ona bakarsanız 41AT'de gereksiz hat sonuçta M2+M1A yapabiliyorsunuz146M gereksiz bı hat bı de
Ben sadece yol uzunluğu çok fazla olan ve aşırı motor kullanımından yanan hatlar için dedim.Hocam ona bakarsanız 41AT'de gereksiz hat sonuçta M2+M1A yapabiliyorsunuz
48'de gereksiz oluyor M11+M2 yapıp gayrettepedeki "ufacık" "5-6 adımlık" merdivenle aktarma yapabiliyorsunuz
bu zihniyet yüzünden iett geriliyor. yol uzunluğu bir hattın fazlaysa onun mutlaka iyi bir sebebi vardırBen sadece yol uzunluğu çok fazla olan ve aşırı motor kullanımından yanan hatlar için dedim.
Yani mesela 15 Km'den fazla guzergah uzunluğu olanlar için...
Bugün kağıthane yolunda tahmini M2513 duman atmış otobanda.Citaro'dan bahsedilmiş. Bu Citaro'lar Hoşdere'ye yakın yerde durmalı yoksa düzelemezler.
Haydaa vizyon Ulaşım Ne Yapmaya Çalışıyor Böyle Ben Anlamıyorum Yahu Arkadaş Araç daha 2014 Model 11 yaşında ne diye değiştiriyorsun Be Anlamıyorum Hele Benim gibi Temsa sever birisi için Çok Kötü Oldu buB-1710 Otokar Kent LF ile değiştirmiştir
Araç sıfır 2025
Eski Aracı TEMSA AVENUE 2014
Metrobüsteki Otokar Kent XL'ler için bakım ve onarım ihalesi14.212.000 km Otobüs (Otokar Kent XL) Bakım ve Onarımı hizmet alımı
Iett_ihale_link
Bu ihale ne oluyor acaba?
Tek otobus'un bakımı için ihale mi yapılıyor çok tuhaf geldi...
İkitelli garajında neden yapılmıyor merak ettim![]()
Sen birde 76O ve BN1 bölgesini görsen. 2-3 gün içinde yaklaşık 10 tane 2014 Model Temsa 2025 Otokar oldu. Sanırım toplu 0 KM 2025 Model indirimli Otokar Kent LF alımı yaşandıHaydaa vizyon Ulaşım Ne Yapmaya Çalışıyor Böyle Ben Anlamıyorum Yahu Arkadaş Araç daha 2014 Model 11 yaşında ne diye değiştiriyorsun Be Anlamıyorum Hele Benim gibi Temsa sever birisi için Çok Kötü Oldu bu
Tek otobüs için değil araçlar o kmye kadar bakım onarım işlemleri için belirmişler14.212.000 km Otobüs (Otokar Kent XL) Bakım ve Onarımı hizmet alımı
Iett_ihale_link
Orada tüm otobüslerin km leri yer alıyor14.212.000 km Otobüs (Otokar Kent XL) Bakım ve Onarımı hizmet alımı
Iett_ihale_link
Otokar ile yolculuklar daha konforlu olacaktırB-1710 Otokar Kent LF ile değiştirmiştir
Araç sıfır 2025
Eski Aracı TEMSA AVENUE 2014
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.