Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Tabiki vallaha.Ayrıca orta kapının arkasındaki 2 li koltuğun önündeki cam kırılmış yerine beyaz tahta koymuşlar buna üzüldüm görüntüyü bozmuş biraz
Ben hiç farketmedim ya valla bayadır biniyorum araca nasıl yaw

Tabiki vallaha.Ayrıca orta kapının arkasındaki 2 li koltuğun önündeki cam kırılmış yerine beyaz tahta koymuşlar buna üzüldüm görüntüyü bozmuş biraz
Keşke bugün o araçta takılsaydım denk gelirdik ama maalesef B-1776(97A)'ya gittim

1000001330.jpg

Şuan böyle bir sokakta yürüyorum

Bu saatte dışarıda ne işin var
Bugün kafam da anlamlandıramadığım bir ağrı sabah uyandığımdan beri hala geçmemişti maalesef.Hem onun geçmesi için hem de 336E'de A-241'e binmek için.Sultançiftliğine kadar gittim sonra T4 ile döndüm

Bugün kafam da anlamlandıramadığım bir ağrı sabah uyandığımdan beri hala geçmemişti maalesef.Hem onun geçmesi için hem de 336E'de A-241'e binmek için.Sultançiftliğine kadar gittim sonra T4 ile döndüm
Bendede o oldu bugün.İlk servis fena başım ağrıdı acaba dedim Basınsitesi sıkıcımı gelmeye başladı bana dedim ama meğerse dediğin şey oldu.

Konu sahibi
Metroda İade var mı ? YeniSahra dan binsem Kadıköy de insem iade var mı ? yoksa uğraşmaya değmez mi ?
Metro abonmanda 1 kullanım alıyor. Normal tam basımda da 1 bilet parası alıyorsa iade yoktur bence

Konu sahibi
Yeni Akialarda siyah logo var , eskilerinde gri logo var
Bakımsız Akiaların çoğunda sahipleri sarıya boyanma döneminde topluca sarıya boyandı logoyla beraber. Aksesuarlı araçlarda logonun rengini Siyah vb yapıyorlar. A-1034'te ise logoyu söküp Türk bayrağı koymuşlardı

Geri
Üst Alt