Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

@Rick Grimes Dubai Citiport

1756754368176.png

Noldu ki yine bu konu açıldı, anlayamadım ben de, bence CapaCity falan alınmaz hele de bu ekonomide. Eskiden yani 2006-2007’de yerli üretim/montaj istenilen düzeyde değildi mesela alçak taban yaygın değildi. Ama birkaç yıldır bu konudaki eksikler giderildi. Kimse mesela Otokar dururken gidip yurt dışından Mercedes-Benz almak istemez. Bu sebeple ben hiç ihtimal vermiyorum.

Noldu ki yine bu konu açıldı, anlayamadım ben de, bence CapaCity falan alınmaz hele de bu ekonomide. Eskiden yani 2006-2007’de yerli üretim/montaj istenilen düzeyde değildi mesela alçak taban yaygın değildi. Ama birkaç yıldır bu konudaki eksikler giderildi. Kimse mesela Otokar dururken gidip yurt dışından Mercedes-Benz almak istemez. Bu sebeple ben hiç ihtimal vermiyorum.
Zaten ülkemiz de o kadar üretim yapan yerli yabancı firma var

Konu sahibi
Noktasına kadar katılıyorum. MB hayal. Isuzu Otokar Akia BMC gibi yerli firmalar varken MB hayatta alınmaz

TR de fabrikaları var, isteseler daha az mâliyetle üretirler

Konu sahibi
Bu ekonomide MB fazla lüks. Marka ayırmaksızın en düşük ihaleyi veren marka her zaman kazanacak artık. Şuan düşünülen tek şey araç sayısının fazla olması markasına bakmıyorlar. En düşük kim verirse onda ihale. 20 MB almaktansa 100 Akia almayı tercih ediyorlar

Bu ekonomide MB fazla lüks. Marka ayırmaksızın en düşük ihaleyi veren marka her zaman kazanacak artık. Şuan düşünülen tek şey araç sayısının fazla olması markasına bakmıyorlar. En düşük kim verirse onda ihale
İşte bu o zaman bu büyük bir sıkıntı olur ihale de en ucuz araç kalite olarak sorgulanır bu da ilerki zamanlar da İETT için sıkıntılı durumlara sokabilir

Geri
Üst Alt