İlerleyen zamanlarda olabilir@Rick Grimes E-3 turu gelir mi?
İlerleyen zamanlarda olabilir@Rick Grimes E-3 turu gelir mi?
Hocam Isuzu Novociti binmen izi bekliyoruz lütfenİlerleyen zamanlarda olabilir
Küçük otobüs sevmiyorumHocam Isuzu Novociti binmen izi bekliyoruz lütfen![]()
Isuzu Citivolt olsa seversinKüçük otobüs sevmiyorum
Arka koltukları tam sizlik halbukiKüçük otobüs sevmiyorum
Teşekkürler. Ücretli reklam almadım yanlış anlaşılma olmasın. Oraya da düzenli paylaşımlar yapmayı planlıyorum.Instagram da gezinirken reklamlarda karşıma çıktı @tolga tebrik ederim hocam daha nice başarılarınız olsun
Aladabilirsiniz hocam bizim için önemli olan sitenin ne kadar faydalı olduğuTeşekkürler. Ücretli reklam almadım yanlış anlaşılma olmasın. Oraya da düzenli paylaşımlar yapmayı planlıyorum.
Araçlar Temsa mıBu Hafta İçerisinde A-1504 ve A-1751'de değişirse en mutlusu ben olacam galiba şoförlerden bile
Her gün 1 aracı alıyorlar sanırım. Cumaya kadar bölge full yenilenmiş olurBu Hafta İçerisinde A-1504 ve A-1751'de değişirse en mutlusu ben olacam galiba şoförlerden bile
Ben Uygar Abiye yazmıştım. İETT'den gerekli izni almışlarTamam Uygar Aktürk'ün Sayfasındaymış
Aynen . Vizyon Ulaşımın Bizim Bölgede Kalan 2 Temsası .Araçlar Temsa mı
Öyle olmayabilir hocam . Kardeş Bölgemiz BN1'de de değişecek temsalar var .Her gün 1 aracı alıyorlar sanırım. Cumaya kadar bölge full yenilenmiş olur
1550-1756-1868 belkiBunu da Siz Tahmin Edin . Bizim Bölgede A-1751 ve A-1504 harici değişip Otokar Alacak 1 araç daha var . Bilin bakalım. Emir Hocam Sen Biliyorsun Cevaplama .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.