Buraya yani
Çok eskiden Otogarın taşınması durumu vardı, hatta ona göre M11 güzergahı da çizilmişti. Sonra otogar iptal oldu M11' güzergahı da şimdiki halini aldı. Yanlış hatırlamıyorsam İhsaniye durağının yerine yeni otogar vardı.Esenler otogarı yıkılıp Habibler'e(muhtemelen üstteki haritadaki arazi yakınına) yeni otogar inşa edilicegini duymustum.
Acaba aynı yer mi yani İstanbul otogarı yerine İETT garaji mi yapıldı?
Ve internette Habibler otogarı ile alakalı içerik pek bulamadım kapanan bı forumda gormustum
4 Mayıs 2017 tarihinde İBB'nin İhsaniye bölgesinde planladığı Işıklar Otogarı'na ulaşım için ek istasyon yapılmasına karar verilmiştir. İlerleyen zamanda hem otogar hem de istasyon iptal edilmiştir. [wikipedi]Çok eskiden Otogarın taşınması durumu vardı, hatta ona göre M11 güzergahı da çizilmişti. Sonra otogar iptal oldu M11' güzergahı da şimdiki halini aldı. Yanlış hatırlamıyorsam İhsaniye durağının yerine yeni otogar vardı.
Onun hakkında bir fikrim yok hocamBahsettiğim şey (Allah'ın unuttuğu İhsaniye köyü değilde) Habiblerdi;
Alttaki haritada M3'e bir kol yapılıp 2 durak verilmiş: -Yeni Otogar -Habibler durakları
Ekli dosyayı görüntüle 79231
M3, T4, M11 ve Kuzey Marmara otoyoluna rahatca ulaşılabilecek güzel bı konum aslinda.
Suanki cok sehir içinde kaldı, full trafik...
yıkılıp yeşil alan yapılır ve taşınır inşallah otogar...
Habibler’den kastınız Işıklar mı? Bir oraya bir de ihsaniye’ye taşınması gündeme gelmiştiEsenler otogarı yıkılıp Habibler'e(muhtemelen üstteki haritadaki arazi yakınına) yeni otogar inşa edilicegini duymustum.
Acaba aynı yer mi yani İstanbul otogarı yerine İETT garaji mi yapıldı?
Ve internette Habibler otogarı ile alakalı içerik pek bulamadım kapanan bı forumda gormustum
Bastığının kanıtı çok net kanıtlanır. Teknoloji cahili bir şoföre denk gelmişler şansızlık olmuş. Böyle artist şoförlere ağzının payını verilmesi kesinlikle gerekir. Umarım bir gün aynısını benimde kız arkadaşım yanımdayken yaparBasmışlar ikiside ama şoför birine basmadı demiş nasıl olmuştur sizce?
Bugün benzer bir olayı Bağcılar'da yaşadım. 98Y hattındaki A3089'daydım. Meydan'a doğru trafik vardı. Bir genç çocuk otobüs durağa gelmeden önce otobüse binmek istedi, şoför gel dedi ama kapıyı açmadı. Sonra çocuk sinirlenince şoför de çocuğu otobüse almak istemedi, yoluna devam etti.
Işıklar Otogar diye bir istasyon vardı. İptal oldu.Çok eskiden Otogarın taşınması durumu vardı, hatta ona göre M11 güzergahı da çizilmişti. Sonra otogar iptal oldu M11' güzergahı da şimdiki halini aldı. Yanlış hatırlamıyorsam İhsaniye durağının yerine yeni otogar vardı.
Son otobüs ile tünel seferi ne zamandır?F2 Karaköy – Beyoğlu Tünel Hakkında Duyuru
Değerli Yolcularımızın Dikkatine
F2 Karaköy – Beyoğlu Tünel hattımızda sürdürülen bakım ve onarım çalışmaları planlanan tarihten önce tamamlanmıştır. Hattımız yeniden hizmet vermeye başlamıştır.
Tünelimize sahip çıkıyor, geleceğe taşıyoruz.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi yolculuklar dileriz.
Ekli dosyayı görüntüle 79302
İETT Duyurular
Soruyu anlamadımSon otobüs ile tünel seferi ne zamandır?
f2 (tünel) çalışmıyorken otobüs tahsis ediliyordu f2'nin yerine çalışması için. bu kasım-aralık mesela 2 breda tahsis etmişlerdi. ne tahsis edilmiştir, son seferi ne zamandır bulabiliyor muyuz?Soruyu anlamadım
@tolga hocam daha iyi bilir. Benim bilgim yok maaleseff2 (tünel) çalışmıyorken otobüs tahsis ediliyordu f2'nin yerine çalışması için. bu kasım-aralık mesela 2 breda tahsis etmişlerdi. ne tahsis edilmiştir, son seferi ne zamandır bulabiliyor muyuz?
Nasıldı sizce araç ben en son bindiğimde motoru anormaldi gürültülüydü79G -> B4033
Sitede geçmiş seferler kısmında güzergah bölümüne "THSS_G_DGR_Beyoglu" veya "THSS_G_IBB_Beyoglu" yazdığınız takdirde çalışan araçlar çıkacaktır. THSS_7 hattında çalışmışsa Tünel yerine çalışmış demektir. Gün boyu çok kez çalışsa da tek sefer gösterebilir.f2 (tünel) çalışmıyorken otobüs tahsis ediliyordu f2'nin yerine çalışması için. bu kasım-aralık mesela 2 breda tahsis etmişlerdi. ne tahsis edilmiştir, son seferi ne zamandır bulabiliyor muyuz?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.