Orası da metrobüs sayılmaz. Özel şeritlerle ayrılmış otobüs hattı gibi. Trafik ışığı var dört yol ağzı var pek beğenemedimSakarya metrobüs hattında iyiler aslında
Benzeri İstanbul'da da yapılacak. Pilot bölge Vatan CaddesiOrası da metrobüs sayılmaz. Özel şeritlerle ayrılmış otobüs hattı gibi. Trafik ışığı var dört yol ağzı var pek beğenemedim
Güzel bir fiyat çekseler şak diye alırlar. Zaten fazla seçenek de yok.Hocam Otokarların metrobüste ne kadar iğrenç olduğunu görüyoruz hemde bu olaylardan sonra alınacağını düşünmüyorum
Bence de , hatta metrobüse BMC bile almamalı , kısa zamanda perte çıkarlar . 2017 model soloların durumu ortada zaten.Hocam Otokarların metrobüste ne kadar iğrenç olduğunu görüyoruz hemde bu olaylardan sonra alınacağını düşünmüyorum
İlk deneme aracı olduğu için normal. Sıfırdan mühendislikle yapıldı. Ders çıkarırlarsa daha iyisini üretebilirlerKim ne derse desin ben Otokar'ın metrobüs araçlarını da seviyorum. Daha iyilerini de üreteceklerine inancım sonsuz.
BMC 2012 de bir tane metrobüse özel model üretmişti fuarda proof-of-concept olarak göstermişti de kaldı öyle.Bence de , hatta metrobüse BMC bile almamalı , kısa zamanda perte çıkarlar . 2017 model soloların durumu ortada zaten.
Şöyle bir aracı da varmış. Enteresan duruyorBMC 2012 de bir tane metrobüse özel model üretmişti fuarda proof-of-concept olarak göstermişti de kaldı öyle.
BMC metrobüse siyasi sebeplerden ötürü bu aralar yanaşılmaz gibi geliyor bana
Devlet Malzeme Ofisi alabilir aslındaBu zamanlarda yeni otobüs alınmaz İstanbul'a. Alınsa da AKIA harici otobüs olmaz.
Onlar önce iflas etmemeyi başarsın da otobüs alımı sonra düşünülür.Bu zamanlarda yeni otobüs alınmaz İstanbul'a. Alınsa da AKIA harici otobüs olmaz.
Koltuk desenleri eski kasa solo procityden alınma kötü değil benceSon görseldeki içinin eskiliği koltuk deseni ve renginden bile belli oluyor. Ben eskiyim diye bağırıyor
Temsa da iflas etmişti zamanındaOnlar önce iflas etmemeyi başarsın da otobüs alımı sonra düşünülür.
Temsa’nın olayı biraz karışıkTemsa da iflas etmişti zamanında
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.