@Rick Grimes m11 size gelirse ihsaniye metroda bir gün gelir miAnca max bu duraklar için. M3/M9 için çokta düşük ihtimal olsa da M7 aktarması için
Ekli dosyayı görüntüle 78539
@Rick Grimes m11 size gelirse ihsaniye metroda bir gün gelir miAnca max bu duraklar için. M3/M9 için çokta düşük ihtimal olsa da M7 aktarması için
Ekli dosyayı görüntüle 78539
Arnavutköy bile bana biraz uzak ama belli olmaz işim düşerse gelebilir. Belki de keyfine de çıkabilirim@Rick Grimes m11 size gelirse ihsaniye metroda bir gün gelir mi
Resmen kuşlara durak yapmışlar@Rick Grimes m11 size gelirse ihsaniye metroda bir gün gelir mi
50 galibaOlimpiyatköy, Kağıthane ve Gayrettepe arası ne kadar sürer?
Geçmiş olsun elektrik arızası yemiş@Rick Grimes 1776'ya nazar değdi![]()
Evet maalesef araca daha pazar günü binmiştimGeçmiş olsun elektrik arızası yemiş
Oraya yakın bir yere avm yapılcaktıResmen kuşlara durak yapmışlarEn azından şimdilik bu şekilde. Belki çok ileride oralar da şehirleşirse metronun kıymeti anlaşılacaktır.
Oraya baya siteler ve rezidanslar planlanıyordu noldu acabaResmen kuşlara durak yapmışlarEn azından şimdilik bu şekilde. Belki çok ileride oralar da şehirleşirse metronun kıymeti anlaşılacaktır.
Oraya en son iga avm yapıyordu diye biliyordum ama yanlış olmasınOraya baya siteler ve rezidanslar planlanıyordu noldu acaba
Anladım, peki şöyle sorayım.50 galiba
Oraya esenler otogarı taşınacaktıOraya yakın bir yere avm yapılcaktı
Eğer metroları sürekli kıl payı kaçırmazsan net bu benceM9-M11(Gayrettepe)-Otobüs,
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.