Eeee arkadaş kullanmıcaksan niye alıyorsun be kardeşimA-1800'ün 2015 model BMC Procity aracı satılıkta![]()
Eeee arkadaş kullanmıcaksan niye alıyorsun be kardeşimA-1800'ün 2015 model BMC Procity aracı satılıkta![]()
Mercedes'i bırakırsa böyle olurA-1800'ün 2015 model BMC Procity aracı satılıkta![]()
1994 model MAN'ları merak ettim şimdi, tamir aracı olarak mı kullanıldı acaba?İett faaliyet raporundan 2012 yılına ait envanter istatistiği![]()
Allah'ın sopası yokturMercedes'i bırakırsa böyle olur![]()
Ne illallah ettirmiştir var ya.A-1800'ün 2015 model BMC Procity aracı satılıkta![]()
Pişman olsun arac sahibi yanlış seçimAllah'ın sopası yoktur
Aracı aldığından beri full sanayide nerdeyse satan iyi kazıklamış vallaNe illallah ettirmiştir var ya.Aracı aldıklarına bin pişmanlar.
Bu olay muhtemelen çözülmüştür. Belediye karşılamıştır zararı.Siz şikayetvar sitesindeki bu olayı gördünüz mü 1 yıl önceki
Ekli dosyayı görüntüle 78168
Bmc bayileri kampanya yapıyor kuponla alınan promosyonlardan hallice fiyatlara satıyorlar yepisyeni TR’leri kredi çekeneEeee arkadaş kullanmıcaksan niye alıyorsun be kardeşimmal sahibi biraz daha düşünüp BMC Procity TR alsaydı keşke..
Galiba Isuzu da kampanya yapıyor.Bmc bayileri kampanya yapıyor kuponla alınan promosyonlardan hallice fiyatlara satıyorlar yepisyeni TR’leri kredi çekene
Allah'tan burada Temsa cok az 3 tane76O da değişecek zaten ne gereği var BN1 den araç vermenin ayrıca 89A da bir sürü 0 Kent var 0 Procity TR de var ve hala değişecek araçlar var yani ben biraz saçma buldum bu fikri açıkçası
AnladımA-1623, A-1714, A-1735.
İçlerinden iyisi A-1714.
Bir de 98AB bölgesinde A-1808 ve A-1687 var. Bu sene A-1687 çok kaza yaptı.
Anladım. Benim sadece şöyle düşünmüştüm. Bir şirketin sadece bir bölgeye bakması.
Sıralama bence iyi den kötüye 1714 1808 1735 1687 1623A-1623, A-1714, A-1735.
İçlerinden iyisi A-1714.
Bir de 98AB bölgesinde A-1808 ve A-1687 var. Bu sene A-1687 çok kaza yaptı.
Anladım. Benim sadece şöyle düşünmüştüm. Bir şirketin sadece bir bölgeye bakması.
H-3’e binseydiniz, aradığınız turA-1542 -> 2025 BMC Procity TR - H-3 "Çift Bilet Geçerlidir"
Ekli dosyayı görüntüle 78461
B-1810 -> 2025 Mercedes-Benz Yeni Conecto - BN1
Ekli dosyayı görüntüle 78462
19.08.2025 18:25 - Halkalı Park Durağı (Meydan)
Makyajlı dediğiniz eski kasa euro 6 motorlu procityler mi?Öyle ise onlar 2017 model diye biliyorum2015 model Procity makyajlı mı makyajsız kasa mı çünkü 2015'lerden hem makyajlı kaza hem makyajsız kasa var.
euro 5 olanlar 2016Makyajlı dediğiniz eski kasa euro 6 motorlu procityler mi?Öyle ise onlar 2017 model diye biliyorum
Yok Euro 5 olanlar. 2015, 2016 ve 2017 modeller. 2017'ler karışıktır hem Euro 5 hem de Euro 6 var. 2015 ve 2016'lar ise full Euro 5 ama bunlardan 2015'ler ise karışıktır makyajlısı da var makyajsız olanı da.Makyajlı dediğiniz eski kasa euro 6 motorlu procityler mi?Öyle ise onlar 2017 model diye biliyorum
Peronlar nerede? Bu yeni uygulama iyi oldu mu? Neden böyle bir şey yaptılar? Yılların oturmuşluğu vardı orada.Bugün Bostancı'nın eski peronlarına gittim. Çoğu peronlarının sahile taşındığını bilmiyorlardı. Bende onlara 'otobüs mü bekliyorsunuz' dedim onlarda 'evet 10 numarayı bekliyoruz' dediler. Bende onlara 'Buraya artık otobüs gelmiyor, peronlar sahile taşındı' diyerek onlara peronlara doğru tarif ettim. Durakların arkasında yazıyı okuyorlar ama yinede bekliyorlar, yaklaşık yarım saatir orada otobüs bekliyorlardı. Ben söylemeseydim akşama kadar beklerlerdi.
Resmi açıklama şöyle: "Bostancı Sahil’de yürütülen metro çalışmaları nedeniyle geçici olarak Üst Bostancı’ya taşınan peron alanımız, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 16 Ağustos 2025 Cumartesi tarihinden itibaren yeniden, oluşturulan Bostancı Peron Alanı'nda hizmet vermeye başlayacaktır."Neden böyle bir şey yaptılar? Yılların oturmuşluğu vardı orada.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.