Bu olay muhtemelen çözülmüştür. Belediye karşılamıştır zararı.Siz şikayetvar sitesindeki bu olayı gördünüz mü 1 yıl önceki
Ekli dosyayı görüntüle 78168
Bu olay muhtemelen çözülmüştür. Belediye karşılamıştır zararı.Siz şikayetvar sitesindeki bu olayı gördünüz mü 1 yıl önceki
Ekli dosyayı görüntüle 78168
Bmc bayileri kampanya yapıyor kuponla alınan promosyonlardan hallice fiyatlara satıyorlar yepisyeni TR’leri kredi çekeneEeee arkadaş kullanmıcaksan niye alıyorsun be kardeşimmal sahibi biraz daha düşünüp BMC Procity TR alsaydı keşke..
Galiba Isuzu da kampanya yapıyor.Bmc bayileri kampanya yapıyor kuponla alınan promosyonlardan hallice fiyatlara satıyorlar yepisyeni TR’leri kredi çekene
H-3 Binmemiştir fotoğrafını çekmiş sadece@Rick Grimes ben yerinde olsam H-3 yerine M11 binerdim gayrettepe gidip
H-3’e binseydiniz, aradığınız turA-1542 -> 2025 BMC Procity TR - H-3 "Çift Bilet Geçerlidir"
Ekli dosyayı görüntüle 78461
B-1810 -> 2025 Mercedes-Benz Yeni Conecto - BN1
Ekli dosyayı görüntüle 78462
19.08.2025 18:25 - Halkalı Park Durağı (Meydan)
Peronlar nerede? Bu yeni uygulama iyi oldu mu? Neden böyle bir şey yaptılar? Yılların oturmuşluğu vardı orada.Bugün Bostancı'nın eski peronlarına gittim. Çoğu peronlarının sahile taşındığını bilmiyorlardı. Bende onlara 'otobüs mü bekliyorsunuz' dedim onlarda 'evet 10 numarayı bekliyoruz' dediler. Bende onlara 'Buraya artık otobüs gelmiyor, peronlar sahile taşındı' diyerek onlara peronlara doğru tarif ettim. Durakların arkasında yazıyı okuyorlar ama yinede bekliyorlar, yaklaşık yarım saatir orada otobüs bekliyorlardı. Ben söylemeseydim akşama kadar beklerlerdi.
Resmi açıklama şöyle: "Bostancı Sahil’de yürütülen metro çalışmaları nedeniyle geçici olarak Üst Bostancı’ya taşınan peron alanımız, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 16 Ağustos 2025 Cumartesi tarihinden itibaren yeniden, oluşturulan Bostancı Peron Alanı'nda hizmet vermeye başlayacaktır."Neden böyle bir şey yaptılar? Yılların oturmuşluğu vardı orada.
Hayır yanlış bilgi veriyorlar. Vukela caddesi kendimi bildim bileli birçok otobüs için son duraktı. Alt (Sahil peronları) ve Üst Bostancı (Vukela caddesi) olmak üzere iki ayrı yer kullanılıyordu.Resmi açıklama şöyle: "Bostancı Sahil’de yürütülen metro çalışmaları nedeniyle geçici olarak Üst Bostancı’ya taşınan peron alanımız, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 16 Ağustos 2025 Cumartesi tarihinden itibaren yeniden, oluşturulan Bostancı Peron Alanı'nda hizmet vermeye başlayacaktır."
Metro çalışması var diye eski yerine alınmış. Çalışma bitince tekrar aynı yerine dönmüş
Resmi açıklamayı da şöyle bırakayım tamamınıHayır yanlış bilgi veriyorlar. Vukela caddesi kendimi bildim bileli birçok otobüs için son duraktı. Alt (Sahil peronları) ve Üst Bostancı (Vukela caddesi) olmak üzere iki ayrı yer kullanılıyordu.
Hocam nasıl gidiyorTeşekkür ederim hocam, bugün içerisinde bi vercel.app sitesini deneyip konuyu açmaya çalışacağım hocam![]()
Kötü olmuş karar o zaman. Hatlar Üstbostancıdan geçecek şekilde ayarlanmalı ayarlanabiliyorsaHayır yanlış bilgi veriyorlar. Vukela caddesi kendimi bildim bileli birçok otobüs için son duraktı. Alt (Sahil peronları) ve Üst Bostancı (Vukela caddesi) olmak üzere iki ayrı yer kullanılıyordu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.