GOP Viaport önü yangın varmış. İETT gibi durmuyor araç yüksek duruyor sanki şehirlerarası gibi bilgisi olan var mı.
Hocam nereden bu değere vardın bilmiyorum ama Berlin hem eyalet hem şehir bir kere. Hiçbir yerde de farklı bilgiye rastlamadım ki ChatGPT’ye özellikle eyalet diye sordum aynısını yazıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 78896
Ayrıca gerek OMSI 2 gerekse The Bus 1:1 ölçek kullandığından az çok belli oluyor şehrin pek de büyük olmadığı. Biraz çevresini dahil etsek dahi 891’den 3700’lere çıkması mümkün değil. Arada devasa fark var.
Ama anormal trafik sorunu konusunda haklısınız.Neyse sonuç olarak İstanbul’da anormal bir trafik sorunu olduğu kesin. Zaten yıllardır da biliniyor bu. Bunda jeopolitik konum da etkili (Yani nüfusun özellikle Marmara bölgesinde toplanması), çarpık kentleşme de (Yani nüfusun hep güney kesimde toplanması), yolların ileriyi düşünmeden yapılması, bisikletin yaygın olmaması da (Berlin kıyasındaki en çarpıcı farklardan) etkili. Daha da artırılabilir. Çoğu şey gibi tek nedeni olmadığı kesin.
Berlin Metropol Alanı sadece Berlin'i kapsamıyor. İncelemek isterseniz.Hocam nereden bu değere vardın bilmiyorum ama Berlin hem eyalet hem şehir bir kere. Hiçbir yerde de farklı bilgiye rastlamadım ki ChatGPT’ye özellikle eyalet diye sordum aynısını yazıyor.
Tek gördüğüm yangının üst tarafta olduğu. Motorun yan tarafta olduğu bir otobüs büyük ihtimal (yani şehiriçi)GOP Viaport önü yangın varmış. İETT gibi durmuyor araç yüksek duruyor sanki şehirlerarası gibi bilgisi olan var mı.
Doğru tahmin etmişim Altur'un servisiymişTek gördüğüm yangının üst tarafta olduğu. Motorun yan tarafta olduğu bir otobüs büyük ihtimal (yani şehiriçi)
Şehirlerarasında da yanda olabiliyor? midibüslerde genelde arkada altta oluyor benim gördüğümTek gördüğüm yangının üst tarafta olduğu. Motorun yan tarafta olduğu bir otobüs büyük ihtimal (yani şehiriçi)
Motor bölmesine üç adet fan yerleştirmek zor olmasa gerek.@Emirinho10 Bu Capacity'lerin hali ne olacak böyle? Hararet yapmaya meğilliler
Capacitylerin şanzımanı bile değişti hatta performansları nerdeyse 2 kat arttı ama yaşı gereği ne yaparsan yap böyle arızalar vermesi normal ne yazık kiMotor bölmesine üç adet fan yerleştirmek zor olmasa gerek.
Sizce ne zaman hurdaya ayrılırlarCapacitylerin şanzımanı bile değişti hatta performansları nerdeyse 2 kat arttı ama yaşı gereği ne yaparsan yap böyle arızalar vermesi normal ne yazık ki
Yerlerine yeni araç alınana kadar hurdaya ayrılmazlar.Sizce ne zaman hurdaya ayrılırlar
O zaman 2030 kadar yolu varYerlerine yeni araç alınana kadar hurdaya ayrılmazlar.
Hurdaya atılacak bir araç değil capacity her parçası değerli ve kaliteli en kötü yedek parça olurlar phileaslar gibiSizce ne zaman hurdaya ayrılırlar
ayrılmazlar gibiSizce ne zaman hurdaya ayrılırlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.