Citaro bunun yüzde 10unu zor kaplıyordur görebildiğim kadarıyla maltepe-ataşehir citaro sınırı oradan sonra sadece otokarValla Anadolu Yakası Citaro ve Otokar kaynıyor, şansınıza küsün![]()
Citaro bunun yüzde 10unu zor kaplıyordur görebildiğim kadarıyla maltepe-ataşehir citaro sınırı oradan sonra sadece otokarValla Anadolu Yakası Citaro ve Otokar kaynıyor, şansınıza küsün![]()
Anadolu Garajı'na yakın bölgelerde hep görüyorumCitaro bunun yüzde 10unu zor kaplıyordur görebildiğim kadarıyla maltepe-ataşehir citaro sınırı oradan sonra sadece otokar
Bazıları şöyle mecburi güzergah değişikliklerini ayda yılda bir görüyor . Bizde hepsinden azar azar varEski Edirne asfaltı üzerindeki Trafik kazası nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Vezneciler Yenimahalle metro yönüne doğru Mescid-i selam durağı durağından güzergahtan çıkarak Baştabya durağı durağından güzergaha girecektir (20:32) | Eski Edirne asfaltı üzerindeki Trafik kazası nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Vezneciler Yenimahalle metro yönüne doğru Mescid-i selam durağı durağından güzergahtan çıkarak Baştabya durağı durağından güzergaha girecektir. (20:25) | İski Çalışması nedeniyle değişen Eski Edirne Asfaltı güzergahımız normale dönmüştür. (17:44) | Beşyüzevler Viaport üzerindeki Yoğun trafik nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri Eminönü Edirnekapı yönüne doğru Cumhuriyet mahallesi durağından güzergahtan çıkarak Sağmalcılar Anadolu lisesi durağı durağından güzergaha girecektir. (16:51) | Eski Edirne Asfaltı üzerindeki İşki çalışması nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri ÇİMEN CAMİ yönüne doğru İvat Turan İÖO. durağından güzergahtan çıkarak İBRAHİM YILDIZ durağından güzergaha girecektir. (10:41)
36V cennet cennet baska hatlarda otobus yok otobus 36V hersey cok guzel (Almanyaya kotu diyen zekasiz dayilarin parodisidir)Bazıları şöyle mecburi güzergah değişikliklerini ayda yılda bir görüyor . Bizde hepsinden azar azar varİşte bu kadar büyük (!) hat
Sabah akşam dua ediyorum ya tabi Cennet hat , bu kadar güzel bir hat olabilir mi ?36V cennet cennet baska hatlarda otobus yok otobus 36V hersey cok guzel (Almanyaya kotu diyen zekasiz dayilarin parodisidir)
Dur ya daha başka bir Yayla hattı açacaktıkSabah akşam dua ediyorum ya tabi Cennet hat , bu kadar güzel bir hat olabilir mi ?
Olamaz tabikide , kapansada rahatlasam . Her günüm bu hatta lanet etmekle başlıyor . Emin olun Gazi hatlarını bile sevebilirim , şu hattı sevemem
Depar mantığını anlamama sebepleri bakmadan biniyorlar. Tabela okuma 0. Örneğin 146-1 hattında 146 ibaresini gördüğü için bakırköye gidiyor sanıyor ama yanındaki -1 acaba niye var ne demek istiyorlar düşünmüyorlarmilletimizin bu huyu beni benden alıyor. kesinlikle en büyük dezavantajlarımızdan
132PM Göçbeyli-Ballıca-Kurtdoğmuş-Kurtköy Metro (depar olarak Emirli-Kurnaköy’e gidebilir, Yayalar Metro’ya peron yapılırsa oraya uzatılır)
Güzergah: Göçbeyli-Ballıca-Kurtdoğmuş-Kurtdoğmuş Yolu Cd.-Ankara Caddesi-Kurtköy Metro
İstanbul Park’ta etkinlik olunca Kurtköy Metro’dan depar sefer düzenlenebilir. Ballıca’dan aşağı inip İstanbul Park’a uğrayıp oradan Göçbeyli’ye gider. Şu an bir tek 133GP geçiyor buradan.
Bu hat ile:
*Pendiğin tüm köyleri tek bir hatta birleştirilir ve metroya kolay ulaşım sağlanır.
*Eğer İstanbul Park’ta bir etkinlik düzenlenirse millet kolayca İstanbul Park’a toplu taşımayla gider.
Sefer sıklığı: 1-1.5 saatte bir, arttırılabilir gerekirse. Gönül isterdi ki LE otobüs çalışsın…
@Rick Grimes buna uğrayacak mısınız? giriş bedavaymış23-24 ağustos arasında hot wheels legends tour geliyormuş istanbul park'a. önceden önerdiğim hat şimdi olaydı kesinlikle daha rahat ulaşım sağlanırdı:
Normalde uğramayı çok istiyordum da paramı sıfırladım. Oradan bir şey almadan dönersem koyar bana gitmem gibi sanki@Rick Grimes buna uğrayacak mısınız? giriş bedavaymış
inşallah paranız olurNormalde uğramayı çok istiyordum da paramı sıfırladım. Oradan bir şey almadan dönersem koyar bana gitmem gibi sanki
Umarım teşekkür ederiminşallah paranız olur
Daha 1 hafta varmış aile desteği gelirse gidersin, bizde de klasik araç sergisi varUmarım teşekkür ederim![]()
89K-1 normal 89K dan çok olduğu için millet şaşırmıyor jsjsjsjsjsjsjs tabi 2 3 kişi çıkıyor yine de ama millet artık alıştı o kadar çok kiDepar mantığını anlamama sebepleri bakmadan biniyorlar. Tabela okuma 0. Örneğin 146-1 hattında 146 ibaresini gördüğü için bakırköye gidiyor sanıyor ama yanındaki -1 acaba niye var ne demek istiyorlar düşünmüyorlar
89K artık maalesef trajikomik hale geldi89K-1 normal 89K dan çok olduğu için millet şaşırmıyor jsjsjsjsjsjsjs tabi 2 3 kişi çıkıyor yine de ama millet artık alıştı o kadar çok ki
Keşke eski 89İ olsaydı keşke o kadar çok özlüyorum ki Küçükçekmece nin en çok kalkan hatlarından biriydi artık sadece metrobüse hizmet vermekle yükümlü89K artık maalesef trajikomik hale geldi
Bu garaj pandemiyle beraber kapandı diye okumuştum sitedeAraçlar (1611-1622) İETT Çobançeşme Garajında geceleri dinleniyormuş. Böyle bir garajın olduğunu ilk defa gördüm
Ekli dosyayı görüntüle 77957
@Karatas10 hocam sayesinde bu garajın adını duydum, @Rick Grimes hocam sayesinde bu garajın yerini öğrendim, sırada ne varBu garaj pandemiyle beraber kapandı diye okumuştum sitede
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.