Ben bizim peronda daha ayrıntılı çekerim bunu bana yetmez bölgedeki ilk güzel alım yapılan araç

Ben bizim peronda daha ayrıntılı çekerim bunu bana yetmez bölgedeki ilk güzel alım yapılan araç
A-1517Bi Küçükçekmeceye bakim giderken yeni isuzu gelmiş mi diye![]()
O 89A'da dün yenibosna peronlarda yatıyordu. Çok çektiğim için yine çekmedim. 76O'ya A-382 yeni makyajlı kasa Isuzu geldiA-1517
Ekli dosyayı görüntüle 78040
A-8 bölgesindeki tek 2025 model araç olan A-382 kapı numaralı Isuzu Citiport
İUAŞ'ın ilk 25 kasa citiport'uA-1517
2015 maalesefİUAŞ'ın ilk 25 kasa citiport'u
A-1517 2015, A-382 20252015 maalesef
Ne yapmışım ne yapmışımBizde böyle şoförler bana gelmiyor bir iki kere oldu o kadar, hepsini @Atabey kendi hatlarına ayartmış
Neydiki aracı ?2015 maalesef
2011 ProcityNeydiki aracı ?
Çok Büyük Değişim Ayakta Alkışlanır2011 Procity
2030'da tekrar değiştirmesi gerecekÇok Büyük Değişim Ayakta Alkışlanır![]()
İsuzu işte hadi Rick İsuzu isyan hikayesi gelicek böyle devam edersenA-382 daha büyük değişim yaşadı. Eski kasa procityden yeni makyajlı kasa Isuzu'ya ama makyajlı kasayı ben sevemedim. 2015-2024 kasa Isuzu Citiportlar daha çok hoşuma gidiyor
A-116'da öyleA-382 daha büyük değişim yaşadı. Eski kasa procityden yeni makyajlı kasa Isuzu'ya ama makyajlı kasayı ben sevemedim. 2015-2024 kasa Isuzu Citiportlar daha çok hoşuma gidiyor
Sence bizim bölgede büyük değişiklik ne olabilir araç konusunda?A-116'da öyle
Bölgeyi söyle bi iki bişey diyebilirimSence bizim bölgede büyük değişiklik ne olabilir araç konusunda?
Kuyumcukent/BasınsitesiBölgeyi söyle bi iki bişey diyebilirim
Asıl Alibeyköy'e bak.Şuan iuaş'ta en çok temsa olan bölge biz olabiliriz![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.