Fotoğraflarıı kontrol ederken bir anım canlandı bu araçta.
Yaklaşık 3-4 yıl önce 2021-2022 yıllarında Söğütlüçeşmeye yeni taşınmışız bu araca 76O'da yolculuk yapmak için Boru Sanayiden otogar yönüne binmiştim.
(net tarihten emin değilim. Ulaşım geçmişimde yaşanan 2 yıllık veri kaybında gerçekleşmişti olay. Şuna eminim ama 89S'de A-2XX'li ÖHO'lar vardı ve o zamanlar sarıya boyanma tam olarak gerçekleşmemişti)
Neyse boru sanayiden bindim. Yolcu sırası bol. Sıra bana gelince kartımı bastım ve validatörde "İşleminiz gerçekleşiyor. Lütfen kartınızı ayırmayın tarzı bir anons vardı (talimat işlemlerinde olan anons. Şuan tam hatırlayamadım)" ve validatör bir anda tak diye gitti. O yazı ekrandan gitmiyordu. Şoför abi bana en son bas diğer yolcular geçsin beklemeyelim demişti. Fakat kimsenin kartı okunmuyordu o yazı yüzünden ve şoför abinin en çok güldürdüğü ve yıllardır aklımdan çıkartamadığı şu cümleyi kurdu:
"Kartında virüs mü var ne var makinemi bozdun" o an insan içinde olmasam kahkaha atacaktım ama çok doluydu otobüs. Cihazı yeniden başlattı ve çözüldü sorun. Makine takılmış ve bana denk gelmişti
Abiye diyebildiğim tek şey şuydu: "böyle yeteneğim varsa helal olsun bana" demiştim o günden beri ne araca denk geldim ne de olayı unuttum. Şoförü bile değişmiştir belki ama selam olsun komik anıydı