Evet dün iki araç çalışmış O1186 ve O1224. O1224 olamaz zaten o yüzden O1186Aynen dün çektim hatta 1 Sultangazi aracı var o olması lazım
Evet dün iki araç çalışmış O1186 ve O1224. O1224 olamaz zaten o yüzden O1186Aynen dün çektim hatta 1 Sultangazi aracı var o olması lazım
Özel şöförlü (gaziden geçen hatlar)Arkadaşın der "Ben Renault Meganela geleceğim hemde yeni model ağla)
Bu arada bizim geldiğimiz araç:23 Milyonluk (körüklü için tahmin solosu 17 milyon) Otokar Kent Lfle gelirsin hemde özel şoförlü
İşte şimdi birşey başardın
Milyonluk araçla gidiyoruz işte her şehirde Arkadaşlarınıza hava atmanız tavsiye edilirÖzel şöförlü (gaziden geçen hatlar)
10 numarada da anons geçmişlerdi halbuki iett sayfasındaBugün Bostancı'nın eski peronlarına gittim. Çoğu peronlarının sahile taşındığını bilmiyorlardı. Bende onlara 'otobüs mü bekliyorsunuz' dedim onlarda 'evet 10 numarayı bekliyoruz' dediler. Bende onlara 'Buraya artık otobüs gelmiyor, peronlar sahile taşındı' diyerek onlara peronlara doğru tarif ettim. Durakların arkasında yazıyı okuyorlar ama yinede bekliyorlar, yaklaşık yarım saatir orada otobüs bekliyorlardı. Ben söylemeseydim akşama kadar beklerlerdi.
Valla ona bakılırsa yinede orada bekleyen 10 kişi vardı. Yeni perona insanların alışması zor olacak.10 numarada da anons geçmişlerdi halbuki iett sayfasında
Ya kusmaya meyilliysen al yanına bir poşet kusacakken ona kus bariM4501:Hararet->336
M4503:Oto çalışmıyor->336
M4520:Klima sistemi arızaları->MK22
M4522:Kapı arızası->TM17
M4527:Araca kusmuşlar->MK22
M4528:Motor arızası->98KM
M4531:Arıza->78C
M4559:Arıza->78C
M4564:Hararet->98KM
M4565:Oto çalışmıyor->336K
M4568:Arızalı araç yolu kapamış->TM17
M4573:Arıza->78C
M4574:Ekas arızası->336
M4578:Arıza->78C
M4579:Fren/körük arızası->336
M4759:Araç çalışmıyor->336K
M4760:Oto çalışmıyor->336K
M4762:Hararet->78F
M4764:Arıza->78F
Evet baya döndü muhabbetiSiz şikayetvar sitesindeki bu olayı gördünüz mü 1 yıl önceki
Ekli dosyayı görüntüle 78168
He hatırladım sanki bu araç tamir edilse bile eski haline dönemez tartışması vardıEvet baya döndü muhabbeti
He hatırladım sanki bu araç tamir edilse bile eski haline dönemez tartışması vardı
Evet o açmıştı ama şuan Atabey adlı kullanıcıda ? Nasıl oluyor bu ??Bu konu @Rick Grimes in değilmiydi
Sana ihaleyle verelim konuyuEvet o açmıştı ama şuan Atabey adlı kullanıcıda ? Nasıl oluyor bu ??
Satmış herhalde![]()
Ben de çift bilet basıyorum kardeşim alamam79E' nin çift bilet olduğu yıllarda çocuğu ile yanyana oturan kadına bir genç kadın ben bu otobüse çift bilet ödedim de çocuğunuzu kucağınıza alırmısınız demişti sonra kadında ben de çift bilet basıyorum demişti ve çocuğu kucağına almamıştı
İZBANAllah'tan bizde 90 dakika var da 2 vesait yapabiliyorum gereksiz yere
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.