Otokar'dan da bakıyorlarİett’ye ulaşım aş’den elemanlar bizzat bakıyor çünkü
Otokar'dan da bakıyorlarİett’ye ulaşım aş’den elemanlar bizzat bakıyor çünkü
Bunu da anlamıyorum mesela. Hadi o anki güncel seferin yarım kalır. Ambulans çağırırsın gelene kadar da beklersin ama 2 saat sonraki sefer neden iptal oluyor onu anlamıyorum. Hastaneye kendin mi götürdün
Acaba motor önce yolcuya , sonra kayarak otobüse vurmuş olabilir mi ?Bunu da anlamıyorum mesela. Hadi o anki güncel seferin yarım kalır. Ambulans çağırırsın gelene kadar da beklersin ama 2 saat sonraki sefer neden iptal oluyor onu anlamıyorum. Hastaneye kendin mi götürdün
Sonradan aklıma geldi, trafik polisi olayla ilgili tutanak tutturmuş olabilir. O yüzden beklemiştir belki deAcaba motor önce yolcuya , sonra kayarak otobüse vurmuş olabilir mi ?
Gerçi böyle olsa yazardı herhalde yoksa başka bir açıklama aklıma gelmiyor. Dediğin gibi hastaneye kendi de götürmüş olabilir
Hmm evet olabilir . Benimde aklıma hiç gelmedi . Bu arada yazılı hat Bahçelievler Devlet Hastanesi durağından başlamıyor , galiba kendi götürmüş hastaneyeSonradan aklıma geldi, trafik polisi olayla ilgili tutanak tutturmuş olabilir. O yüzden beklemiştir belki de
Şehir dışını düşünmüyorum@Rick Grimes hocam Bursa otobus gezisi gelir mi![]()
Son zamanlarda şöför abilerimizde bu konu hakkında uyarıda bulunuyor kapıyı açmadan önce . Motorlar büyük sıkıntıTahminimce durağa yanaşan otobüsü kapı tarafından sollamaya çalışırken oldu. Refleks oldu artık otobüsten inerken hep sağıma soluma bakıp iniyorum
Yanassinlar engeli yokSon zamanlarda şöför abilerimizde bu konu hakkında uyarıda bulunuyor kapıyı açmadan önce . Motorlar büyük sıkıntı
“İnmeden önce dikkatli bakın “diye
Oladabilir ama düz kontak düşünme, belki araba park etmiştir ya da durakta çalışma vardır. İlla ki bir şey vardır , cadde ortasında bir otobüs duruyorsa eğerYanassinlar engeli yok
Onlara da bir kontrol yapsin polislerimiz bir zahmet gerekise cekilsin araclarAslında her şeyden önce en büyük hata , araçlarını durak önlerine park eden sivri zekalılar yüzünden oluyor . Sonra motorcular , en az hata payı otobüslerde bence ( aksine hareket yoksa )
Bizde umurlarinda degil duraga yanasmazlar aslaOladabilir ama düz kontak düşünme, belki araba park etmiştir ya da durakta çalışma vardır. İlla ki bir şey vardır , cadde ortasında bir otobüs duruyorsa eğer
Keşkeee , umurlarında değil . Bazı tabelalar süs olsun diye var sankiOnlara da bir kontrol yapsin polislerimiz bir zahmet gerekise cekilsin araclar
Bazı öho araçlar bunu kasıtlı yapıyor mesela . İETT’de çok kasıtlı yol ortasında durma görmedimBizde umurlarinda degil duraga yanasmazlar asla
Motorlardan da nefret geldi tuktuk bile daha iyiBazı öho araçlar bunu kasıtlı yapıyor mesela . İETT’de çok kasıtlı yol ortasında durma görmedim
Tuktuk dediğin şu 3 tekerli , kasalı motor mu ? Hahaa evet , o da aralardan geçip milleti rahatsız etme potansiyeli olmadığı için . Zaten trafikte genel olarak kağıt toplayıcı araçlar olarak görüyoruz tuktuklarıMotorlardan da nefret geldi tuktuk bile daha iyi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.