araba sürmeyip binseydinTrafikte bana da alt ırk diyecekse yoh abi, ben, yürürüm yahu,
araba sürmeyip binseydinTrafikte bana da alt ırk diyecekse yoh abi, ben, yürürüm yahu,
Abi sadece önünü çekmişsin , arka kısmı yandı mı yoksa
dışarıdan dendiği kadar bakımsız gözükmüyor
Önce dizelini görelim, ona sonra bakarızmaalesef bu araçlar otonom değil
Kamera güzel çekmiş , yoksa yakışıklı bir araba değildışarıdan dendiği kadar bakımsız gözükmüyor
Motor berbat olan zaten , dışıda diğerlerine göre kötü durumda bence . Kat kat iyileri var garajdaBence de kötü değil ya ama motorunun durumunu bilemem tabi
Evet biraz uğultu var , ama görünüşü çok güzel .2258'in durumunu da açıkçası pek beğenmedim o uğultulu sesten nefret ediyorum ama 2289 temiz
Önceden öyleydi zaten 3 hafta falan İETT araçları 89K-1 çalışıyordu sonra anında öho ya geçti yineBence 89K-1 olacaksa onları İETT yapmalı. İETT hariç tüm araçlar 89K çalışmalı
Birde 34 NHD 149 Plakalı makyajsız kasa Isuzu vardı ama daha satılmamış sanırım kodu yoktu üstündeAramızda kayseri ile ilgilenen varsa Küçükçekmece Isuzu da Süha servis aracı 38 plakalaı Novocitiler vardı
Ring sefer olduğu için sürer. Otobüs Bakırköy'de 5-10 dakika dinlenebiliyor.@59Yunus34
Hocam 146'ın normal bir seferi 4 Saat 12 dakika sürüyor mu?
ayrıca 15.12 seferini bitirmiş ve 3 DAKİKA dinlenmiş, 15.15'te sefere başlamış
Bakmak isteyenler vercele M4008 yazabilir
Neden peki abi ? Böyle bir depar filan da yok ?98Y'nin Otokar'daki tabelaları, ikisinde de araçlar aynı güzergahtan gidiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 78007
36V ozlemis geri donmek icin yapiyorNeden peki abi ? Böyle bir depar filan da yok ?
Ya da Alt taraf sürekli değişiyor mu ? Yan tabelalar gibi ? Öho araçlarında var bu dediğim mesela , geçtiği önemli yerleri tek tek yazıyorNeden peki abi ? Böyle bir depar filan da yok ?
Sıkıntı çıkarmayan Avenue yoktur herhaldeHararet yapan A-1510 Temsa yerine verilmiş. Tamir olunca geri dönmüş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.