Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Depar mantığını anlamama sebepleri bakmadan biniyorlar. Tabela okuma 0. Örneğin 146-1 hattında 146 ibaresini gördüğü için bakırköye gidiyor sanıyor ama yanındaki -1 acaba niye var ne demek istiyorlar düşünmüyorlar
89K-1 normal 89K dan çok olduğu için millet şaşırmıyor jsjsjsjsjsjsjs tabi 2 3 kişi çıkıyor yine de ama millet artık alıştı o kadar çok ki

A-1544, A-1549, A-1554, A-1612, A-1626, A-1627, A-1628'den bahsediyorsunuz galiba.
A-1544 le başlayan 2022 conectolar Vizyon Ulaşım (Elit) te değillermiydi?İst Halk Otobüs yazıyor
Şirket değiştirmiş olabilirler.

Hocam tam olarak hangi bölgede yaşıyorsunuz merak ettim sakıncası yoksa
Bayrampaşa Ada Parka çok yakın bir yere taşındık ve bu eski taşınmadan önceki (Kayaşehir) bölgeme yakın hatlar ve araçlarıda unutamadım bir türlü oyüzden

1000038260.png
şuan silivri de arıza beyanı oldu 2009 modeller sıkıntı çıkıyor kesinlikle artık silivri de sarı otobüslerin yüksek taban konusunda bitmeli de bitsin
1000038261.png

Tamda ne var saatinde kalkmış diyecektim ki parantez içinde İETT servis kodu var. Yerine İETT çalışmış sanırım
Hocam sizden bir İsuzu Novociti Life fotoğrafları İstanbuldan rica edebilir miyim detaylı iç dış fotoğraf hatta git şoföre otobüsün içinş boşken çekebilir miyim de? Sizin İsuzu Novocitileri merak ediyorum hem denersin

Geri
Üst Alt