Akia :
İett bana hayır diyemez
Acaba ortaklığı var mıdır
Akia :
İett bana hayır diyemez
Derinlere inilirse bulunur bence hocam,Acaba ortaklığı var mıdır
Otokarlar garaj değiştiklerinden beri çok çok az binebildim ve en son uzun zaman sonra 30 Haziranda 78F'de binmiştim
97GE/89K/141M'de Yaprak dökümü devam ediyor.
C-1605 bu bölgeden 19E/132S/UM74 C bölgesine geçmiştir.
Bölgede zamanında 4-5 adet 98H çalışırken şimdi 1'e düştü. 1 araç daha giderse bu bölgeden 98H silinecek.
98H'ta araç kalmadı o zamanC-1605 76O bölgesinden bu bölgeye geri dönmese 98H silinmişti cidden
Hayır 98H de 2 araç var şu an A-1544 ile A-183098H'ta araç kalmadı o zaman
Evet ikisini gördüm ona şaşırdım. Yukardaki yazılan bilgiyi görünce. Belki ilerde araç sayısı düşerHayır 98H de 2 araç var şu an A-1544 ile A-1830
Galiba 89K da azalmış 3 araç gözüküyor şimdilikEvet ikisini gördüm ona şaşırdım. Yukardaki yazılan bilgiyi görünce. Belki ilerde araç sayısı düşer
C-1605 bugün ani ayrıldığı için şuanlık böyle olabilir. Pazartesi belli olurGaliba 89K da azalmış 3 araç gözüküyor şimdilik
A-1523 te olabilir mi biliyormusun bir kez 98H de görmüştümHayır 98H de 2 araç var şu an A-1544 ile A-1830
Düzeltiyorum 4 araç var 89K daC-1605 bugün ani ayrıldığı için şuanlık böyle olabilir. Pazartesi belli olur
Yok A-1523 97GE hattındaA-1523 te olabilir mi biliyormusun bir kez 98H de görmüştüm
Alibeyköy denen lanet olası yerde bile kaynıyorlar yazık ediyorlar araçlaraOtokarlar garaj değiştiklerinden beri çok çok az binebildim ve en son uzun zaman sonra 30 Haziranda 78F'de binmiştim
*NükleeratılacakköyAlibeyköy denen lanet olası yerde bile kaynıyorlar yazık ediyorlar araçlara
Burulaş'a verin onları.İettye 2009 Conecto hibe edelim körüklü ihtiyacınız biter![]()
Bizde ne verelim size ne istersiniz karşılığındaGençler mavi 2025 model sıfır Otokar ister misiniz bizimkileri gizlice size getireyim kullanırsınız![]()
Bizde ne verelim size ne istersiniz karşılığında
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.