İyi araçtı yazık oldu ama neyseki 2025 Yeni Conecto geldi en azındanEkli dosyayı görüntüle 77540Bizim Peronda En Son Çekimim![]()
İyi araçtı yazık oldu ama neyseki 2025 Yeni Conecto geldi en azındanEkli dosyayı görüntüle 77540Bizim Peronda En Son Çekimim![]()
Zaten Sahibi Bölge Arıyordu. İlk Başta 146'nın Bölgesine gitti O Gün Baya Üzülmüştüm Orda Heba Olacak Araç Diye. Sonra Tekrar Bizim Bölgeye Geldi . En Sonda 141M'nin Bölgesine Gittiİyi araçtı yazık oldu ama neyseki 2025 Yeni Conecto geldi en azından
Benim full liste alHadi bir şey deniyorum
Herkes en çok kullandığı 1 hattı söylesin, ben o hattaki bütün arızalı araçlara bakayim, günün sonunda da bakarız kimin hattı daha az cenabetmiş, ne dersiniz
başka bölge değiştirmez artık değil mi?Zaten Sahibi Bölge Arıyordu. İlk Başta 146'nın Bölgesine gitti O Gün Baya Üzülmüştüm Orda Heba Olacak Araç Diye. Sonra Tekrar Bizim Bölgeye Geldi . En Sonda 141M'nin Bölgesine Gitti
En fazla kullanılan 89A'yı alıyorum, @Semih hocamınki 36V o kesin, başka
C-1605 için diyorsan Zaten ilk Bölgesiydi C-1605'in 141M Bölgesi . Sonra Bize Geldi . Şimdi Tekrar Gitti. Bir Sürpriz Olmazsa Değişmez . Hem Çokta Üzülmedim . Mis Gibi 24 Model Otokar Kaptıkbaşka bölge değiştirmez artık değil mi?
Evet onun için diyordum,C-1605 için diyorsan Zaten ilk Bölgesiydi C-1605'in 141M Bölgesi . Sonra Bize Geldi . Şimdi Tekrar Gitti. Bir Sürpriz Olmazsa Değişmez . Hem Çokta Üzülmedim . Mis Gibi 24 Model Otokar Kaptık![]()
Birşey kattıysam ne mutlu bana dostumOldu Bil AltınEmir Zaten Sen Önerdin Bana Bende Kayıt Oldum .
Neyse ki şu anda aktif arızalıları sayarsak 89A ve 36V 'de aeızalı arsç yok, O1269 sayılmıyor arıası kaldırıldıDünyayı algılamaya başladığım günden bu yana 36V kullanıyorumNeredeyse her gün . Binlerce kez binmişimdir
89K yı 7 8 yaşımdan beri günde 2 kere kullanıyorum 76O yu da liseye başladığımdan beri günde 2 kere kullanıyorumHadi bir şey deniyorum
Herkes en çok kullandığı 1 hattı söylesin, ben o hattaki bütün arızalı araçlara bakayim, günün sonunda da bakarız kimin hattı daha az cenabetmiş, ne dersiniz
89K kaptım bakıyoruz şimdi hocam89K yı 7 8 yaşımdan beri günde 2 kere kullanıyorum 76O yu da liseye başladığımdan beri günde 2 kere kullanıyorum
Ben Küçüklüğümden Beri 76O'yu Kullanıyorum . Onca Ev Değiştirdik Okul Değiştirdim ama 76O Sürekli Yanımda Geçer Oldu O Yüzden Bu Hatta Karşı Bir Bağım Var . Okula Gidip Dönüşümde Genellikle 76O + 73H yaparım . Onun Harici Aktif Olarak Kullandığım Hat YokHadi bir şey deniyorum
76O tamamdır hocam ona da bakıyoruz, 89K'dan hemen sonraBen Küçüklüğümden Beri 76O'yu Kullanıyorum . Onca Ev Değiştirdik Okul Değiştirdim ama 76O Sürekli Yanımda Geçer Oldu O Yüzden Bu Hatta Karşı Bir Bağım Var . Okula Gidip Dönüşümde Genellikle 76O + 73H yaparım . Onun Harici Aktif Olarak Kullandığım Hat Yok![]()
Ben de 146 diyorum. Hiç şansım yok.Hadi bir şey deniyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.