Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Orda da yer verin diye sızlayanlar oluyor. En arka oturma garantili en arkaya gelene kadar çoktan yer verilmiş oluyo
Ya bakın bu 16 kent körüklüde önde tek koltuk oluyor(bizde var diye anlatıyorum, amcanın biri gelmiş yer istiyor, hadi tamam, benim 50 kilo olduğumu varsay, tamam koltuğa göre benden 3 kişi daha geçebilir eyvallah ama burasi tek kişilik koltuk, bas git yani, ben de ona
Abi burası tek kişilik,koltuk bilmiyorsan söyleyeyim dedim
Herif bastı içinden küfrü gitti

Ya bakın bu 16 kent körüklüde önde tek koltuk oluyor(bizde var diye anlatıyorum, amcanın biri gelmiş yer istiyor, hadi tamam, benim 50 kilo olduğumu varsay, tamam koltuğa göre benden 3 kişi daha geçebilir eyvallah ama burasi tek kişilik koltuk, bas git yani, ben de ona
Abi burası tek kişilik,koltuk bilmiyorsan söyleyeyim dedim
Herif bastı içinden küfrü gitti
Hiiiç kafana takmayacaksın , özellikle iş giriş ve çıkış saatlerinde yaşlı yolcular varsa özellikle yer vermiyorum . Saygısızlık olarak anlaşılmasın ama , senin (hastane harici ) o saatlerde gezip tozup bindiğin otobüse çoğu insan işinden yorulmuş ve bitkin olarak geliyor . Ayrıca bu insanlar sen gezip tozduğun halde , yer istemene rağmen sana yer veriyorlar .
Bunu bir ayrıcalık olarak değilde , sanki böyle olması gerekiyormuş gibi görüyorlar . Ben şahsen , bu saatler içersinde bebekli , kadın yolcular haricinde , hiçbir kimseye yer vermiyorum.
Çok yaşadım şu olayları , artık masterladım

Normal saatlerde herkese yer veriyorum elbette .

Hiiiç kafana takmayacaksın , özellikle iş giriş ve çıkış saatlerinde yaşlı yolcular varsa özellikle yer vermiyorum . Saygısızlık olarak anlaşılmasın ama , senin (hastane harici ) o saatlerde gezip tozup bindiğin otobüse çoğu insan işinden yorulmuş ve bitkin olarak geliyor . Ayrıca bu insanlar sen gezip tozduğun halde , yer istemene rağmen sana yer veriyorlar .
Bunu bir saygı olarak değilde , ayrıcalık olarak görüyorlar . Ben şahsen , bu saatler içersinde bebekli , kadın yolcular haricinde , hiçbir kimseye yer vermiyorum.
Çok yaşadım şu olayları , artık masterladım

Normal saatlerde herkese yer veriyorum elbette .
Sen 20'inde masterladın
Ben 15'imde çifte master yapacağım

Konu sahibi
@Rick Grimes kusura bakma ya , öğreneceğim şu mesajı alıntılayıp , bağlantılı olduğu başlıkta cevap vermeyi . Sürekli konu dağılıyor benim hata payım da yüksek . Bakmadan başlığa , direk millete cevap veriyorum :(
Uğraştırıyorum sürekli , seni bi oraya taşı bi buraya taşı .
Sorun değil görevim bu. Siz takılın ben hallediyorum işte. Tek sorun dışarda olduğum için inanılmaz zormuş telefondan taşımak artık bilgisayara bırakıcam bu işleri

Geri
Üst Alt