Yatay koltuklu yeni kasa otokarlarda en iyi koltuk en ön koltuğa yakın olan yatay koltukturBende aynı şekilde düşünüyorum . Ya en ön koltuk ( Otokar’da tekli olan ) ya da motor odasının önündeki 4 lü ( karşılıklı) koltuk
Yatay koltuklu yeni kasa otokarlarda en iyi koltuk en ön koltuğa yakın olan yatay koltukturBende aynı şekilde düşünüyorum . Ya en ön koltuk ( Otokar’da tekli olan ) ya da motor odasının önündeki 4 lü ( karşılıklı) koltuk
O tek koltuklu koltuk biraz daha geniş koltuklar mı? Kışın 48A’da bir tane orta yaşlı bağyanla o koltuğa sıkışmıştık otobüs hıncahınç doluyduYa bakın bu 16 kent körüklüde önde tek koltuk oluyor(bizde var diye anlatıyorum, amcanın biri gelmiş yer istiyor, hadi tamam, benim 50 kilo olduğumu varsay, tamam koltuğa göre benden 3 kişi daha geçebilir eyvallah ama burasi tek kişilik koltuk, bas git yani, ben de ona
Abi burası tek kişilik,koltuk bilmiyorsan söyleyeyim dedim
Herif bastı içinden küfrü gitti
Şu yere yakın koltuklar mı ? Bence onlar çok basık içeriye , ben oturursam kalkamam bidahaYatay koltuklu yeni kasa otokarlarda en iyi koltuk en ön koltuğa yakın olan yatay koltuktur
150 yıllık toplu taşıma şirketi aklıbir şey biliyorlardır deyip geçiştiriyorum kendimi . Yoksa buda saçmalık
Hayır, onlar (senin dediğin) bizde solo 19 otokarlardaO tek koltuklu koltuk biraz daha geniş koltuklar mı? Kışın 48A’da bir tane orta yaşlı bağyanla o koltuğa sıkışmıştık otobüs hıncahınç doluydu
Evet. Basık değiller yanında da bagaj tepsisi var ona kolunu dayarsın yahut bir şeylerini koyarsınŞu yere yakın koltuklar mı ? Bence onlar çok basık içeriye , ben oturursam kalkamam bidaha![]()
Evet ama benim boyum biraz kısa . Bagaj tepsisine kolumu rahat koyamıyorumEvet. Basık değiller yanında da bagaj tepsisi var ona kolunu dayarsın yahut bir şeylerini koyarsın
Bizde basıklık sadece Doruk 220Le'lerde varEvet ama benim boyum biraz kısa . Bagaj tepsisine kolumu rahat koyamıyorum![]()
Otokar'dan da bakıyorlarİett’ye ulaşım aş’den elemanlar bizzat bakıyor çünkü
Bunu da anlamıyorum mesela. Hadi o anki güncel seferin yarım kalır. Ambulans çağırırsın gelene kadar da beklersin ama 2 saat sonraki sefer neden iptal oluyor onu anlamıyorum. Hastaneye kendin mi götürdün
Acaba motor önce yolcuya , sonra kayarak otobüse vurmuş olabilir mi ?Bunu da anlamıyorum mesela. Hadi o anki güncel seferin yarım kalır. Ambulans çağırırsın gelene kadar da beklersin ama 2 saat sonraki sefer neden iptal oluyor onu anlamıyorum. Hastaneye kendin mi götürdün
Sonradan aklıma geldi, trafik polisi olayla ilgili tutanak tutturmuş olabilir. O yüzden beklemiştir belki deAcaba motor önce yolcuya , sonra kayarak otobüse vurmuş olabilir mi ?
Gerçi böyle olsa yazardı herhalde yoksa başka bir açıklama aklıma gelmiyor. Dediğin gibi hastaneye kendi de götürmüş olabilir
Hmm evet olabilir . Benimde aklıma hiç gelmedi . Bu arada yazılı hat Bahçelievler Devlet Hastanesi durağından başlamıyor , galiba kendi götürmüş hastaneyeSonradan aklıma geldi, trafik polisi olayla ilgili tutanak tutturmuş olabilir. O yüzden beklemiştir belki de
Şehir dışını düşünmüyorum@Rick Grimes hocam Bursa otobus gezisi gelir mi![]()
Son zamanlarda şöför abilerimizde bu konu hakkında uyarıda bulunuyor kapıyı açmadan önce . Motorlar büyük sıkıntıTahminimce durağa yanaşan otobüsü kapı tarafından sollamaya çalışırken oldu. Refleks oldu artık otobüsten inerken hep sağıma soluma bakıp iniyorum
Yanassinlar engeli yokSon zamanlarda şöför abilerimizde bu konu hakkında uyarıda bulunuyor kapıyı açmadan önce . Motorlar büyük sıkıntı
“İnmeden önce dikkatli bakın “diye
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.