Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Ya bakın bu 16 kent körüklüde önde tek koltuk oluyor(bizde var diye anlatıyorum, amcanın biri gelmiş yer istiyor, hadi tamam, benim 50 kilo olduğumu varsay, tamam koltuğa göre benden 3 kişi daha geçebilir eyvallah ama burasi tek kişilik koltuk, bas git yani, ben de ona
Abi burası tek kişilik,koltuk bilmiyorsan söyleyeyim dedim
Herif bastı içinden küfrü gitti
O tek koltuklu koltuk biraz daha geniş koltuklar mı? Kışın 48A’da bir tane orta yaşlı bağyanla o koltuğa sıkışmıştık otobüs hıncahınç doluydu

O tek koltuklu koltuk biraz daha geniş koltuklar mı? Kışın 48A’da bir tane orta yaşlı bağyanla o koltuğa sıkışmıştık otobüs hıncahınç doluydu
Hayır, onlar (senin dediğin) bizde solo 19 otokarlarda
Bizdeki düz koltuk boyutu ama tek kişilik

Evet. Basık değiller yanında da bagaj tepsisi var ona kolunu dayarsın yahut bir şeylerini koyarsın
Evet ama benim boyum biraz kısa . Bagaj tepsisine kolumu rahat koyamıyorum 😃
Gerçi bu olayı 2-3 sene önce yaşadım taa o zamandan beri oturmuyorum . Belki artık rahat dayayabilirim .

Konu sahibi
Bunu da anlamıyorum mesela. Hadi o anki güncel seferin yarım kalır. Ambulans çağırırsın gelene kadar da beklersin ama 2 saat sonraki sefer neden iptal oluyor onu anlamıyorum. Hastaneye kendin mi götürdün
Acaba motor önce yolcuya , sonra kayarak otobüse vurmuş olabilir mi ?
Gerçi böyle olsa yazardı herhalde yoksa başka bir açıklama aklıma gelmiyor. Dediğin gibi hastaneye kendi de götürmüş olabilir

Konu sahibi
Acaba motor önce yolcuya , sonra kayarak otobüse vurmuş olabilir mi ?
Gerçi böyle olsa yazardı herhalde yoksa başka bir açıklama aklıma gelmiyor. Dediğin gibi hastaneye kendi de götürmüş olabilir
Sonradan aklıma geldi, trafik polisi olayla ilgili tutanak tutturmuş olabilir. O yüzden beklemiştir belki de

Sonradan aklıma geldi, trafik polisi olayla ilgili tutanak tutturmuş olabilir. O yüzden beklemiştir belki de
Hmm evet olabilir . Benimde aklıma hiç gelmedi . Bu arada yazılı hat Bahçelievler Devlet Hastanesi durağından başlamıyor , galiba kendi götürmüş hastaneye

Tahminimce durağa yanaşan otobüsü kapı tarafından sollamaya çalışırken oldu. Refleks oldu artık otobüsten inerken hep sağıma soluma bakıp iniyorum
Son zamanlarda şöför abilerimizde bu konu hakkında uyarıda bulunuyor kapıyı açmadan önce . Motorlar büyük sıkıntı
“İnmeden önce dikkatli bakın “diye

Geri
Üst Alt