İUAŞ mı İOAŞ mı karıştırıyorum bunu hep hocamİUAŞ bakmasıyla Belediye bakması arasında da fark var bence. İETT almış olsaydı daha uzun ömürlü olabilirlerdi
İUAŞ mı İOAŞ mı karıştırıyorum bunu hep hocamİUAŞ bakmasıyla Belediye bakması arasında da fark var bence. İETT almış olsaydı daha uzun ömürlü olabilirlerdi
Onu bende karıştırıyom. Bir ara isim değişikliğine gittiler sanırım. Ulaşım A.Ş. veya Otobüs A.Ş. Kısacası Erguvan renkli şirketİUAŞ mı İOAŞ mı karıştırıyorum bunu hep hocam
special istek sahibi29D -> A-1530 - 2011 Mercedes-Benz Conecto (Special İstek)
Beğendiyse bir başka special istek sunayım arkadaşımaspecial istek sahibi![]()
Belediye iyi mi bakıyor elektrikli olduğu için istisna olabilirSizinkilere belediye iyi baktığı için ve uzun hatlarda kullanılmadığı için daha iyi durumda olmaları bence normal. Fakat İzmir'den başka E TCV alan il yok. Bizim aynı Akia almamız gibi siz de E TCV alarak bir ilki başarmış oldunuz.
36V'yi kapattılar sandım. Sitede hata varmış korktum36V ye x işaretli saatler eklenmiş? Onlar nedir? Bit şey yazmıyor
Cebeci peron- çimen cami arası çalıştıklarını iddia ediyorlar
İett’ye ulaşım aş’den elemanlar bizzat bakıyor çünküÖHO da dökülüyor denilen Akia'lar ,İ.E.T.T'de gayet iyi durumdalar mesela
Allah GÖSTERSİN . Keşke be36V'yi kapattılar sandım. Sitede hata varmış korktum
Ekli dosyayı görüntüle 77684
Ekli dosyayı görüntüle 77685
Bu deparGeliş yönünden mi bahsediyorsunuz ? ( Vezneciler - Yayla yönü ) eğer o ise , -1 işaretli depar servis . Geliş yönünde -1 yazmayı unuttuklarını düşünüyorum .
Evet bu X işaretini değiştirmeyi unutmuşlar geliş yönünde . Eskiden gidiş yönüde X olarak işaretliydi . -1 olarak değişti fakat bu değişmedi . Bir şey biliyorlardır deyip geçiştiriyorum kendimi . Yoksa buda saçmalık
Yatay koltuklu yeni kasa otokarlarda en iyi koltuk en ön koltuğa yakın olan yatay koltukturBende aynı şekilde düşünüyorum . Ya en ön koltuk ( Otokar’da tekli olan ) ya da motor odasının önündeki 4 lü ( karşılıklı) koltuk
O tek koltuklu koltuk biraz daha geniş koltuklar mı? Kışın 48A’da bir tane orta yaşlı bağyanla o koltuğa sıkışmıştık otobüs hıncahınç doluyduYa bakın bu 16 kent körüklüde önde tek koltuk oluyor(bizde var diye anlatıyorum, amcanın biri gelmiş yer istiyor, hadi tamam, benim 50 kilo olduğumu varsay, tamam koltuğa göre benden 3 kişi daha geçebilir eyvallah ama burasi tek kişilik koltuk, bas git yani, ben de ona
Abi burası tek kişilik,koltuk bilmiyorsan söyleyeyim dedim
Herif bastı içinden küfrü gitti
Şu yere yakın koltuklar mı ? Bence onlar çok basık içeriye , ben oturursam kalkamam bidahaYatay koltuklu yeni kasa otokarlarda en iyi koltuk en ön koltuğa yakın olan yatay koltuktur
150 yıllık toplu taşıma şirketi aklıbir şey biliyorlardır deyip geçiştiriyorum kendimi . Yoksa buda saçmalık
Hayır, onlar (senin dediğin) bizde solo 19 otokarlardaO tek koltuklu koltuk biraz daha geniş koltuklar mı? Kışın 48A’da bir tane orta yaşlı bağyanla o koltuğa sıkışmıştık otobüs hıncahınç doluydu
Evet. Basık değiller yanında da bagaj tepsisi var ona kolunu dayarsın yahut bir şeylerini koyarsınŞu yere yakın koltuklar mı ? Bence onlar çok basık içeriye , ben oturursam kalkamam bidaha![]()
Evet ama benim boyum biraz kısa . Bagaj tepsisine kolumu rahat koyamıyorumEvet. Basık değiller yanında da bagaj tepsisi var ona kolunu dayarsın yahut bir şeylerini koyarsın
Bizde basıklık sadece Doruk 220Le'lerde varEvet ama benim boyum biraz kısa . Bagaj tepsisine kolumu rahat koyamıyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.