Onu Esenyurt hattına yollayım yaksınlar demeni umud ederdimKarsan’a bile dua ederim ama O1264’e etmem . 500T de çalışmakla sınasın yarabbim onu![]()
Onu Esenyurt hattına yollayım yaksınlar demeni umud ederdimKarsan’a bile dua ederim ama O1264’e etmem . 500T de çalışmakla sınasın yarabbim onu![]()
O kadar da değil hocam , o kadar da değil . Yakmak ne demek ?? Ayıp beOnu Esenyurt hattına yollayım yaksınlar demeni umud ederdim
Yolları kötü mü oranın ? Yoksa nasıl başarabilirler böyle bir şeyi ahahaBizim 98G'de de koltuk kırılıyor, böyle bir şey yok.![]()
Domates,SG-220,Fury,Birnevi Senaryo bunu beğenmediO kadar da değil hocam , o kadar da değil . Yakmak ne demek ?? Ayıp be
Parçalarını tek tek ayırmaları gerekiyor , yakmak çok kolay olur nerede bunun işkencesi ?
Bir de esenyurt çok uzak , hemen dibimizde Gazi gibi bir yer varken . 2 taraftar grubu ayarlarım , o güne özel O1264’ü koyarım önlerine , sabaha izi yok
Holiganı vardır belki oranınYolları kötü mü oranın ? Yoksa nasıl başarabilirler böyle bir şeyi ahaha
Anma lan HAHAHAHA gelir melir , bu sefer tartışmadan ban yerimDomates,SG-220,Fury,Birnevi Senaryo bunu beğenmedi
Sürücü koltuğu kırılmıştır , yoksa normal yolcu koltuğu kırılsa sefer niye iptal olsun ? Oturmaz insanlar oraya olur biterHoliganı vardır belki oranın
Tamam Trans Sabrina CarpenterAnma lan HAHAHAHA gelir melir , bu sefer tartışmadan ban yerim
Gardaşım bak hep sen benim pp’mi ilk görüp yorum yapıyosun , sonra üstlerimizden bana uyarı geliyor değiştir şunu diyeTamam Trans Sabrina Carpenter
Ya hayır hocam abartma ben iyi bulayım sana işteGardaşım bak hep sen benim pp’mi ilk görüp yorum yapıyosun , sonra üstlerimizden bana uyarı geliyor değiştir şunu diyeYapma bu güzel ahhha
Çok da kötü değil en azından koltuğu kıracak kadar berbat değil. O araç sonradan 38'e geçti, bizimkinde O1216 çalıştı.Yolları kötü mü oranın ? Yoksa nasıl başarabilirler böyle bir şeyi ahaha
Yok ben milletten ayrı olucam , pp’ye bakınca otomatik aha bu semih diyecekler . Mükemmel bu , uyarı alırsam değişirimYa hayır hocam abartma ben iyi bulayım sana işte
T1107 sever misin çocuk adam, 36V'de ister misin çocuk adamYok ben milletten ayrı olucam , pp’ye bakınca otomatik aha bu semih diyecekler . Mükemmel bu , uyarı alırsam değişirim
Olmadı ban yerim
En tehlikeli hat 142B ama ona sağlam rakipler var 76D gibiSizde en tehlikeli hat 142B imiş,
Bunu söyleyen zat-ı şerife saygım sonsuz
AMA
Bir kereliğine İzmir'e gidip 29,30,32,33,35 beşlisine binebilir mi
Altındaki yazdıklarıma bakın bir de, izmirlilere sorun bu hatlar ne diyeEn tehlikeli hat 142B ama ona sağlam rakipler var 76D gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.