Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

48K köy hatırdır sahile yakınıdır Bahçeköy hatları güzeldir 48D orman içinden geçer oda güzeldir
Ama 36V en huzurlusudur çünkü otobüs beklerken huzur ile beklete bekleye ağaç olursunuz
Huzur ve ne ? Şu hattı huzurla birlikte anmanın cezası ban @Rick Grimes banlayalım @Karatas10 arkadaşı 😍😍🤣

Konu sahibi
Huzur ve ne ? Şu hattı huzurla birlikte anmanın cezası ban @Rick Grimes banlayalım @Karatas10 arkadaşı 😍😍🤣
Ekran görüntüsü 2025-08-09 232059.png

Bunu canlı görmüştüm. Kahkaha atmıştım

Geç dahil oluyorum konuya ama en huzurlu hat 48G’dir bence ya da genel olarak çoğu Göktürk hattı . Manzaraları çok hoş bence .
En tehlikeli hat ya da hatlar Gazi denen yerden geçen hatlar
En güvenli hatlar 36S,36CB,38H . Neden peki ? Çünkü yolcuları yok , bir tehdit unsuru yok😆

Çoğu gebzeye gidiyor mükemmel detay
Yani evet semt ismi de verebilirim Gebzede Mevlana, Beylikbağı Hürriyet Yavuz Selim dersek 422 de sayabiliriz. İzmitte Tavşantepe, Yeşilova

Kocaeliden pek arkadaş yok gibi Kocaeli Ulaşımında benden başka güncel paylaşım yapan yok. Başlıklar cansız

Yani evet semt ismi de verebilirim Gebzede Mevlana, Beylikbağı Hürriyet Yavuz Selim dersek 422 de sayabiliriz. İzmitte Tavşantepe, Yeşilova

Kocaeliden pek arkadaş yok gibi Kocaeli Ulaşımında benden başka güncel paylaşım yapan yok. Başlıklar cansız
Hocam zaten bi İstanbul ile İzmir var doğru düzgün paylaşım yapılan

Geç dahil oluyorum konuya ama en huzurlu hat 48G’dir bence ya da genel olarak çoğu Göktürk hattı . Manzaraları çok hoş bence .
En tehlikeli hat ya da hatlar Gazi denen yerden geçen hatlar
En güvenli hatlar 36S,36CB,38H . Neden peki ? Çünkü yolcuları yok , bir tehdit unsuru yok😆
Kemerburgaz merkez aslında tam yaşanmalık yer. Sakinimsi istersen 48Dye atla Bahçeköy/Belgrad ya da 48G/U Kent Ormanı yap. Şehir Merkezinde işin mi var M11'e bin. Göktürk Hatlarının çoğu geçiyor. Şehir merkezine ne çok yakın ne çok uzak.

Pirinççiköy Yoluna siteler dikiliyor ama işte :/

142F Seyit Onbaşı durağının hemen orada yaklaşık üç haftadır İSKİ çalışması vardı. Çalışma bitti fakat yola asfalt dökülmedi. Araçlar geçebiliyor da yol bozuk biraz, toprak hep. Hattın duyurularında ise doğal olarak durağı kapalı olduğu kapalı olduğu yazıyordu ve güzergah değişikti hep ama onu da bugün yazmamışlar. Gördüğüm kadarıyla T1085 bu toprak yoldan geçiyor, diğer otobüsler ise değiştirilmiş güzergahtan geçiyor. Şimdi sorum kimde?

142F Seyit Onbaşı durağının hemen orada yaklaşık üç haftadır İSKİ çalışması vardı. Çalışma bitti fakat yola asfalt dökülmedi. Araçlar geçebiliyor da yol bozuk biraz, toprak hep. Hattın duyurularında ise doğal olarak durağı kapalı olduğu kapalı olduğu yazıyordu ve güzergah değişikti hep ama onu da bugün yazmamışlar. Gördüğüm kadarıyla T1085 bu toprak yoldan geçiyor, diğer otobüsler ise değiştirilmiş güzergahtan geçiyor. Şimdi sorum kimde?
1.) Durak hangi ilçede ise oranın belediyesinde (Astflt Dökmemek)
2.) İETT (bildiri yayınlamamak)
3.) İBB (İlçe belediyesini kontrol edememek)

Ya da şoför yanlış girmiş olabilir. Ozaman
1.)Şoför
2.)İETT

Konu sahibi
Yeri burası değil (çünkü yazacağım yeri bulamadım) ama yine de yazacağım.

Bu başlıklar birbirine benziyor.

Birleşse iyi olur.
Aslında küçük farklar var. Ben birleştirtmemiştim.

Üsttekini ben açtım. Garaj muhabbetleri falan konuşuyoruz alttaki ise direkt hangi garajda hangi araç var tarzı

Konu sahibi
Aslında küçük farklar var. Ben birleştirtmemiştim.

Üsttekini ben açtım. Garaj muhabbetleri falan konuşuyoruz alttaki ise direkt hangi garajda hangi araç var tarzı
Pardon zaten birleşmiş bir başlık silinmemiş

Çünkü başlığın ortalarında şöyle bir mesaj var

Düzenleme: Diğerini sildim

Ekran görüntüsü 2025-08-10 123353.png

Geri
Üst Alt