Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Mesele paraysa eğer 76O da mutlaka güzel gelir getiren bir hattır, mantıklı bir tarafı yok 1611 ve 1622 kodlu araçların gitmesinin
Benim okuduğum kadarıyla yanlış değilse ÖHO yolcu sayısından kilometreye dönmüş para kazanmada. 76O'nun kilometresi de yüksek aslında ama 89S çok kısa hat gerçekten. Yol boşsa 25-35 dk sürüyor ilk durak - son durak

Benim okuduğum kadarıyla yanlış değilse ÖHO yolcu sayısından kilometreye dönmüş para kazanmada. 76O'nun kilometresi de yüksek aslında ama 89S çok kısa hat gerçekten. Yol boşsa 25-35 dk sürüyor ilk durak - son durak
139A şoförleri zengin oluyor o zaman

Banyo yaptıktan ve tıraş olduktan sonra şu meşhur 1264'ü çekmeye gidiyorum. O kadar çok konuşuldu ki özel hazırlıklar yaptım. 🤣

Bir de sırf ben kamerayı elime aldım diye bu araç arızalanırsa ne gülerim ama. 😅
Abi dikkat et , gusül filan aldın mı ? Varsa da bir kez daha üstüne al . Yanındada küçük bir Kur’an Kitabı götür ne olur ne olmaz . Adamı dinden çıkarır bu otobüs . Sağ salim eve dönersin inşallah 🤣

Abi dikkat et , gusül filan aldın mı ? Varsa da bir kez daha üstüne al . Yanındada küçük bir Kur’an Kitabı götür ne olur ne olmaz . Adamı dinden çıkarır bu otobüs . Sağ salim eve dönersin inşallah 🤣
Alnına nazar boncuğu da yapıştırsın istersen

Geri
Üst Alt