Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Halkalı Meydan. Küçükçekmece Köprüsünü geçtikten sonra güzergahında marmarayda hangi sahiller varsa bazı ortak sahiller ile aynı sahillerden geçiyor. Otobüs eşliğinde çok güzel gidiyor.
Beşiktaş'tan nasıl gidebilirim oraya? Üsküdar - Marmaray olur mu?

Konu sahibi
Beşiktaş'tan nasıl gidebilirim oraya? Üsküdar - Marmaray olur mu?
Marmaray ile Küçükçekmece durağına gelip BN1'e aktarabilirsiniz veya Halkalıya gelip direkt Halkalı Marmaraydan BN1'e binebilirsiniz. Halkalıya gelirseniz 6-7 durak normal yollardan geçiyor küçükçekmeceye gelince güzelleşiyor.

Marmaray ile Küçükçekmece durağına gelip BN1'e aktarabilirsiniz veya Halkalıya gelip direkt Halkalı Marmaraydan BN1'e binebilirsiniz. Halkalıya gelirseniz 6-7 durak normal yollardan geçiyor küçükçekmeceye gelince güzelleşiyor.
İstanbul'a geldiğimde deniyim

Konu sahibi

Burda da durakları az çok hangi sahillerden geçtiğini kafada canlandırırsın. 28-30. duraklarda başlıyor güzelliği

Saat ikide boş oluyor genellikle akşamda dönüşte çok kalabalık olmuyor sizide sorguya çekmiş gibi oldum
Mesele kalabalıkla alakalı değil o saatte kullanan bir kaç kişi ile ters düşmüşlüğüm var. KM33 ile giderken kadının birisi beni yerimden kaldırmaya çalıştı iki kadınız yanyana oturabilir miyiz siz şu beyefendi yanına otursanız diye, halbuki otobüste boş koltuk vardı.
Dönüştede KM34 bindim, şöför çok agresif kullanıyordu otobüsü uyardım, birisi karışma şöförün işine dedi.

Mesele kalabalıkla alakalı değil o saatte kullanan bir kaç kişi ile ters düşmüşlüğüm var. KM33 ile giderken kadının birisi beni yerimden kaldırmaya çalıştı iki kadınız yanyana oturabilir miyiz siz şu beyefendi yanına otursanız diye, halbuki otobüste boş koltuk vardı.
Dönüştede KM34 bindim, şöför çok agresif kullanıyordu otobüsü uyardım, birisi karışma şöförün işine dedi.
Geçmiş olsun. KM hatlardan başka sıkıntılı 24 geliyor aklıma, belki Ahmet Yesevi’den geçtiği için 11 de sayılabilir.

O insanların ayıbı ben elimden geldikçe temas göz hizası kurmamakya çalışıyorum hemen bir sapık tacizzi damgası vurmamak için zaten şimdi insanlar ile göz göze geldiğinde dövöcekmiş gibiler

Geri
Üst Alt