Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Hocam siz nerden şikayet ediyorsunuz ben İstanbul senin uygulamasından şikayet ediyorum hep Otomatik yanıt geliyor başka şikayet edebileceğimiz bir yer var mı acaba
whatsapp sanki biraz daha iyi gibi , tabi en iyisi 153’ü aramaktır . Orda da otomatik mesajla kandıramazlar bizi herhalde 🤣

Şu an istanbul da artık kimler veda edecek araçlar ve yerine gelecek araçlar şöyle olacak şile deki bagajlı otobüsler gitmeyeceğine göre kim olacak o bilinmiyor yüksek taban konusunda asıl sarı olan yüksek taban araçların gideceği önemli

Yüksek taban konusunda sıra bmc belde de sarı oldukları için bakalım mal sahipleri ne alacak onun yerine
Özellikle A-892'nin 2016model A-901'in eski aracı ISUZU CİTİPORT u almasını çok isterim

Sayın Semih Bey 36V Wowturkeydeki şikayetleriniz nedeniyle kapatilmistir iyi yolculuklar dileriz. (2025 İstanbul 153)
36V’yi burda çok şikayet etmiyorum herhalde ya 😅😅 Ben sitem ettim hep , şikayetten çok . Önceden çok şikayet ediyordum daha fazla, DAHA FAZLA diye , artık kapansın ya da ikiye bölünsün diye şikayet ediyorum 😆😆 Kanser etti beni son 3 yılda . GELMİYORRR . Allah’ın unuttuğu hat olarak tabir edilen 48G bile geliyor ama bu gelmiyor 😭😭😭😭( öğleden sonra )

Konu sahibi
Yürürüm daha iyi, 30M'ye binmektense
Sadece 8-11. duraklar arası binmişim. Osmanbey - Şişli Merkez arası 3 durakmış

Ekran görüntüsü 2025-08-09 220043.png

Özellikle A-892'nin 2016model A-901'in eski aracı ISUZU CİTİPORT u almasını çok isterim
Eğer alınırsa 9 yaş olan aracı alacak ve silivri de bmc beldenin devri sona erecek muhtemelen istanbul da yüksek taban konusunda sıra belde de alçaktan ya tezeller ya man lions cityler giderler ama alçaktan man gidecek daha sonra tezeller gidecek şiledeki beyaz bagajlı otobüsler gitmeyeceğine göre onlar kalacak gibi

Bu arada gece hatlarından olan 55G’de neden 23:59 diye bir kalkış var ??? 00:00 olsa 23:20 seferiyle araları çok açık mı olur ? Niye şöyle saçma saatleri seçerler anlamıyorum .
Saatler genel anlamıyla karman çorman sitede. İlk kalktığı saatler orta yerlerde gözüküyor

Geri
Üst Alt