Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Soru mu bu :) tabi ki ****** 36V . Başka bir hatta böyle saçma bir şeyi yaşayabilir misiniz ? Hem de aynı gün üst üste 2 kere ?
Anonsa rağmen durak olmadığını inkar ediyorlar . Hemen ertesi hafta durak tabelası taktılar ( 2024 Haziran )
Böyle bir şet değil ama 50A özellikle iş çıkış saatleri garip şeylere sahne olabiliyor tinerbüs

Konu sahibi
Hocam siz nerden şikayet ediyorsunuz ben İstanbul senin uygulamasından şikayet ediyorum hep Otomatik yanıt geliyor başka şikayet edebileceğimiz bir yer var mı acaba
Iettnin sitesinde olabilir ben eshotun siteainden yapiyorum daha profewyonel geliyor iett icin bilemem tabi

Hocam siz nerden şikayet ediyorsunuz ben İstanbul senin uygulamasından şikayet ediyorum hep Otomatik yanıt geliyor başka şikayet edebileceğimiz bir yer var mı acaba
whatsapp sanki biraz daha iyi gibi , tabi en iyisi 153’ü aramaktır . Orda da otomatik mesajla kandıramazlar bizi herhalde 🤣

Şu an istanbul da artık kimler veda edecek araçlar ve yerine gelecek araçlar şöyle olacak şile deki bagajlı otobüsler gitmeyeceğine göre kim olacak o bilinmiyor yüksek taban konusunda asıl sarı olan yüksek taban araçların gideceği önemli

Yüksek taban konusunda sıra bmc belde de sarı oldukları için bakalım mal sahipleri ne alacak onun yerine
Özellikle A-892'nin 2016model A-901'in eski aracı ISUZU CİTİPORT u almasını çok isterim

Sayın Semih Bey 36V Wowturkeydeki şikayetleriniz nedeniyle kapatilmistir iyi yolculuklar dileriz. (2025 İstanbul 153)
36V’yi burda çok şikayet etmiyorum herhalde ya 😅😅 Ben sitem ettim hep , şikayetten çok . Önceden çok şikayet ediyordum daha fazla, DAHA FAZLA diye , artık kapansın ya da ikiye bölünsün diye şikayet ediyorum 😆😆 Kanser etti beni son 3 yılda . GELMİYORRR . Allah’ın unuttuğu hat olarak tabir edilen 48G bile geliyor ama bu gelmiyor 😭😭😭😭( öğleden sonra )

Geri
Üst Alt