Başka bir konudaki mesajı başka bir konuda nasıl alıntılayıp yazıyoruz ve birini nasıl etiketleyip yazıyoruz söyleyebilir misiniz arkadaşlar bunları bilmiyorum hala bi ara yazılmıştı ama bakmamıştım oyüzden 

Başka bir konudaki mesajı başka bir konuda nasıl alıntılayıp yazıyoruz ve birini nasıl etiketleyip yazıyoruz söyleyebilir misiniz arkadaşlar bunları bilmiyorum hala bi ara yazılmıştı ama bakmamıştım oyüzden![]()
Bu M4501 3-4 yıl önce 79KM hattındayken Kayaşehir'de 16.Bölgedeki dik yokuşta kalmıştı inmiştik sonra arkadan gelen Procity TR ye binmiştik
Çok üşengeç insanım. Hakkını arayan biri şikayet ederdi net. En çok bana koyan perşembe günkü A-1709 olayıdı. Arıza yapmadığına adım kadar emindim ama gelde ispat et. Onu şikayet edesim geldi ama vazgeçtimHocam plakasını şikayet edin ertesi gün binin bakalım yine açık değil mi
Isuzu olduğu için şikayet etmiyorum demiyodaÇok üşengeç insanım. Hakkını arayan biri şikayet ederdi net. En çok bana koyan perşembe günkü A-1709 olayıdı. Arıza yapmadığına adım kadar emindim ama gelde ispat et. Onu şikayet edesim geldi ama vazgeçtim
Şşşşş çaktırmasanaIsuzu olduğu için şikayet etmiyorum demiyoda![]()
Hocam biz şikayet etmezsek şoförler de nasıl olsa kimse şikayet etmiyor diyerek açmazlar klimayı asla şikayet edince öyle bir açarlar ki bir daha kapatamazlar emin olunÇok üşengeç insanım. Hakkını arayan biri şikayet ederdi net. En çok bana koyan perşembe günkü A-1709 olayıdı. Arıza yapmadığına adım kadar emindim ama gelde ispat et. Onu şikayet edesim geldi ama vazgeçtim
Haklısın hocam doğru vallaHocam biz şikayet etmezsek şoförler de nasıl olsa kimse şikayet etmiyor diyerek açmazlar klimayı asla şikayet edince öyle bir açarlar ki bir daha kapatamazlar emin olun
Aslında burada üzüldüğüm nokta indirilmek değil. Arıza var diyip indirilmek. İnsan gibi seferimi kaçırdım diğer araca biner misiniz deseydi zaten arkada 2024 model Isuzu var diye teşekkür edip ben inerdimŞöför sizi indirerek doğru olanı yapmış, oluşan ileri seviye bus-bunchingden ötürü yolcu toplayamazdı zaten diğer seferlerini aksatacaktı bir de
Bildiğimiz kaza mı oldu?M3251 gözümün önünde araca girdi (iett değil)
30A 30M kadar revaçta değil bence ama ben daha az rastladığım için böyle bir kanıya varmış olabşlirim. 30A deniz müzesine boş geliyor mesela. 30M’de yoğunluk eksilmezOlur hocam hani RİNG hat diyoruz ya
İstanbulda 30A ve 30M var iyi iş yapan
Önce kaldırıma çıktı sonra arkadan araca sürttü. Sonra da bir jest’in hiç hızlanmadığı kadar hızlanıp olay yerini terke ttiBildiğimiz kaza mı oldu?
Bende hemen hemen böyle bir durum yaşamıştım . Klima değil de , olan durağı sırf tabelası yok diye geçmişti şoför bey . O kadar burda durak var dememe rağmen sesini bile çıkarmadı . Normalde umrumda bile olmaz , hata yapabilir insan ama sen hata yaptığın halde özür dilemeyip bir de burda durak yok deyip , beni taa son durağa kadar götürürsen o zaman seni şikayet ederim .Benim geçen günlerde Whatsapp'tan ettiğim M2507'nin klima şikayetini ciddiye aldılar baya araç 1-2 gün çalışmamıştı ondan sonra klima için büyük ihtimal sonra yaptırılmıştır diye mesaj geldi
Hocam iett duymasın 30A'dan çok memnunum.30A 30M kadar revaçta değil bence ama ben daha az rastladığım için böyle bir kanıya varmış olabşlirim. 30A deniz müzesine boş geliyor mesela. 30M’de yoğunluk eksilmez
30A’yı ben de beğeniyorum. Bir kere bindim onda da 30M gibi balık istifi gitmemiştik 4-5 kişi ayaktaydıHocam iett duymasın 30A'dan çok memnunum.
M7'ye ya da M2'ye en rahat ulaşma yoludur kendisi.
İki efsane yan yanaA3063 / HT6 Batışehir-Kocatepe Metro
&
T1003 / 89C İkitelli Garajı-TaksimEkli dosyayı görüntüle 77093
Hangi hattı bu?Bende hemen hemen böyle bir durum yaşamıştım . Klima değil de , olan durağı sırf tabelası yok diye geçmişti şoför bey . O kadar burda durak var dememe rağmen sesini bile çıkarmadı . Normalde umrumda bile olmaz , hata yapabilir insan ama sen hata yaptığın halde özür dilemeyip bir de burda durak yok deyip , beni taa son durağa kadar götürürsen o zaman seni şikayet ederim .
Kodu B5xxx’li bir şey di , gram hatırlamıyorum. Maille , 2 gün sonra şoföre gerekli yaptırımların uygulandığı söylendi . O günden beri bu hatta Procity TR araçlar çalışmıyor .
Soru mu buHangi hattı bu?
Böyle bir şet değil ama 50A özellikle iş çıkış saatleri garip şeylere sahne olabiliyor tinerbüsSoru mu butabi ki ****** 36V . Başka bir hatta böyle saçma bir şeyi yaşayabilir misiniz ? Hem de aynı gün üst üste 2 kere ?
Anonsa rağmen durak olmadığını inkar ediyorlar . Hemen ertesi hafta durak tabelası taktılar ( 2024 Haziran )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.