Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Başka bir konudaki mesajı başka bir konuda nasıl alıntılayıp yazıyoruz ve birini nasıl etiketleyip yazıyoruz söyleyebilir misiniz arkadaşlar bunları bilmiyorum hala bi ara yazılmıştı ama bakmamıştım oyüzden 🙂

1)
Ekran görüntüsü 2025-08-09 193317.png

2)

Ekran görüntüsü 2025-08-09 193332.png

3)
Ekran görüntüsü 2025-08-09 193335.png

4)

Ekran görüntüsü 2025-08-09 193340.png

Birini etiketlerken de: @İettci

Ekran görüntüsü 2025-08-09 193626.png

@ işaretini koyduktan sonra nickini yazarken altta öneriyor zaten

Konu sahibi
Hocam plakasını şikayet edin ertesi gün binin bakalım yine açık değil mi
Çok üşengeç insanım. Hakkını arayan biri şikayet ederdi net. En çok bana koyan perşembe günkü A-1709 olayıdı. Arıza yapmadığına adım kadar emindim ama gelde ispat et. Onu şikayet edesim geldi ama vazgeçtim

Çok üşengeç insanım. Hakkını arayan biri şikayet ederdi net. En çok bana koyan perşembe günkü A-1709 olayıdı. Arıza yapmadığına adım kadar emindim ama gelde ispat et. Onu şikayet edesim geldi ama vazgeçtim
Isuzu olduğu için şikayet etmiyorum demiyoda 🤣🤣

Hocam biz şikayet etmezsek şoförler de nasıl olsa kimse şikayet etmiyor diyerek açmazlar klimayı asla şikayet edince öyle bir açarlar ki bir daha kapatamazlar emin olun

Konu sahibi
Hocam biz şikayet etmezsek şoförler de nasıl olsa kimse şikayet etmiyor diyerek açmazlar klimayı asla şikayet edince öyle bir açarlar ki bir daha kapatamazlar emin olun
Haklısın hocam doğru valla
Şöför sizi indirerek doğru olanı yapmış, oluşan ileri seviye bus-bunchingden ötürü yolcu toplayamazdı zaten diğer seferlerini aksatacaktı bir de
Aslında burada üzüldüğüm nokta indirilmek değil. Arıza var diyip indirilmek. İnsan gibi seferimi kaçırdım diğer araca biner misiniz deseydi zaten arkada 2024 model Isuzu var diye teşekkür edip ben inerdim

Benim geçen günlerde Whatsapp'tan ettiğim M2507'nin klima şikayetini ciddiye aldılar baya araç 1-2 gün çalışmamıştı ondan sonra klima için büyük ihtimal sonra yaptırılmıştır diye mesaj geldi
Bende hemen hemen böyle bir durum yaşamıştım . Klima değil de , olan durağı sırf tabelası yok diye geçmişti şoför bey . O kadar burda durak var dememe rağmen sesini bile çıkarmadı . Normalde umrumda bile olmaz , hata yapabilir insan ama sen hata yaptığın halde özür dilemeyip bir de burda durak yok deyip , beni taa son durağa kadar götürürsen o zaman seni şikayet ederim .
Kodu B5xxx’li bir şey di , gram hatırlamıyorum. Maille , 2 gün sonra şoföre gerekli yaptırımların uygulandığı söylendi . O günden beri bu hatta Procity TR araçlar çalışmıyor .

30A 30M kadar revaçta değil bence ama ben daha az rastladığım için böyle bir kanıya varmış olabşlirim. 30A deniz müzesine boş geliyor mesela. 30M’de yoğunluk eksilmez
Hocam iett duymasın 30A'dan çok memnunum.
M7'ye ya da M2'ye en rahat ulaşma yoludur kendisi.

Bende hemen hemen böyle bir durum yaşamıştım . Klima değil de , olan durağı sırf tabelası yok diye geçmişti şoför bey . O kadar burda durak var dememe rağmen sesini bile çıkarmadı . Normalde umrumda bile olmaz , hata yapabilir insan ama sen hata yaptığın halde özür dilemeyip bir de burda durak yok deyip , beni taa son durağa kadar götürürsen o zaman seni şikayet ederim .
Kodu B5xxx’li bir şey di , gram hatırlamıyorum. Maille , 2 gün sonra şoföre gerekli yaptırımların uygulandığı söylendi . O günden beri bu hatta Procity TR araçlar çalışmıyor .
Hangi hattı bu?

Soru mu bu :) tabi ki ****** 36V . Başka bir hatta böyle saçma bir şeyi yaşayabilir misiniz ? Hem de aynı gün üst üste 2 kere ?
Anonsa rağmen durak olmadığını inkar ediyorlar . Hemen ertesi hafta durak tabelası taktılar ( 2024 Haziran )

Soru mu bu :) tabi ki ****** 36V . Başka bir hatta böyle saçma bir şeyi yaşayabilir misiniz ? Hem de aynı gün üst üste 2 kere ?
Anonsa rağmen durak olmadığını inkar ediyorlar . Hemen ertesi hafta durak tabelası taktılar ( 2024 Haziran )
Böyle bir şet değil ama 50A özellikle iş çıkış saatleri garip şeylere sahne olabiliyor tinerbüs

Geri
Üst Alt