Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Başka bir konudaki mesajı başka bir konuda nasıl alıntılayıp yazıyoruz ve birini nasıl etiketleyip yazıyoruz söyleyebilir misiniz arkadaşlar bunları bilmiyorum hala bi ara yazılmıştı ama bakmamıştım oyüzden 🙂

Konu sahibi
Başka bir konudaki mesajı başka bir konuda nasıl alıntılayıp yazıyoruz ve birini nasıl etiketleyip yazıyoruz söyleyebilir misiniz arkadaşlar bunları bilmiyorum hala bi ara yazılmıştı ama bakmamıştım oyüzden 🙂

1)
Ekran görüntüsü 2025-08-09 193317.png

2)

Ekran görüntüsü 2025-08-09 193332.png

3)
Ekran görüntüsü 2025-08-09 193335.png

4)

Ekran görüntüsü 2025-08-09 193340.png

Birini etiketlerken de: @İettci

Ekran görüntüsü 2025-08-09 193626.png

@ işaretini koyduktan sonra nickini yazarken altta öneriyor zaten

89A için Zeytinburnu'na varınca hangi aracın kalkacağına bakmadan gitmiştim. 16:50 seferine baktım sadece saat kaçta diye. Bir an önümde A-1716'nın yeni aracını görünce içimden şöyle dedim "Aha 2025 model araç buz gibi yolculuk beni bekliyor.". Tek bir sorun vardı buz gibi değil cehennem gibiydi :D
Hocam plakasını şikayet edin ertesi gün binin bakalım yine açık değil mi

Konu sahibi
Hocam plakasını şikayet edin ertesi gün binin bakalım yine açık değil mi
Çok üşengeç insanım. Hakkını arayan biri şikayet ederdi net. En çok bana koyan perşembe günkü A-1709 olayıdı. Arıza yapmadığına adım kadar emindim ama gelde ispat et. Onu şikayet edesim geldi ama vazgeçtim

Çok üşengeç insanım. Hakkını arayan biri şikayet ederdi net. En çok bana koyan perşembe günkü A-1709 olayıdı. Arıza yapmadığına adım kadar emindim ama gelde ispat et. Onu şikayet edesim geldi ama vazgeçtim
Isuzu olduğu için şikayet etmiyorum demiyoda 🤣🤣

Konu sahibi
A-1871 ile o taraflara gelmeyi düşünüyorum bu arada yakında
Ona da bugün bindim. Kliması yine en düşükteydi. 89S'deki araçlar sanırım klima düşmanı. Anadoluya geçtim klima cennetiydi. Buralara gelirsen söyle yardımcı olayım 😅

Ona da bugün bindim. Kliması yine en düşükteydi. 89S'deki araçlar sanırım klima düşmanı. Anadoluya geçtim klima cennetiydi. Buralara gelirsen söyle yardımcı olayım 😅
Sabah bindiysen gözlüklü biri kullanıyordu dimi? merak ettim gelirsem haber ederim

Geri
Üst Alt