Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Az önce A-337 ile kaza yaptık Allah'tan hiç kimseye birşey olmadı yola scooterlı küçük çocuk bir anda çıktı ve scooterına vurduk neyseki kimseye birşey olmadı ama çocuk adına çok üzüldüm çünkü 2 aracın arasında kaldı ama dediğim gibi neyseki kimseye birşey olmadı
Gecmiş olsun Allah beterini göstermemiş iyi kurtulmuşsunuz

Konu sahibi
Az önce A-337 ile kaza yaptık yola scooterlı küçük çocuk bir anda çıktı ve scooterına vurduk neyseki kimseye birşey olmadı ama çocuk adına çok üzüldüm çünkü 2 aracın arasında kaldı ama dediğim gibi neyseki kimseye birşey olmadı
Çok geçmiş olsun. Maalesef scooterları çok tehlikeli kullanıyor çocuklar

Az önce A-337 ile kaza yaptık yola scooterlı küçük çocuk bir anda çıktı ve scooterına vurduk neyseki kimseye birşey olmadı ama çocuk adına çok üzüldüm çünkü 2 aracın arasında kaldı ama dediğim gibi neyseki kimseye birşey olmadı
Bir şeylerin yanından geçerken aralardan aniden birisi çıkacak diye korkarım

Bunu sizce Metrobüs içinmi almalılar yoksa İkitelli garajı için mi?
metrobüste pert oldu bunlar, metrobüse özel üretim bir şeyler alınması lazım lf25 gibi. kent xl'lar 4 sene önce alınmış olmasına rağmen çoğu yada hepsi 1 milyon km'yi bulmuş vaziyette. istanbuldaki brt diğer ülkelere kıyasla ayrı bir seviye

Ekli dosyayı görüntüle 85836
36V’de büyük bir devrin sonu ! 4 ay sonra ilk defa herhangi bir DUYURU yok ! Şaka filan olmalı ?

Nerede ulan Cumartesi 11 seferin hareket saati güncellenmiştir duyurusu ? Sabahlarımız akşamlarımız onunla geçiyordu 😭
Ekli dosyayı görüntüle 85837
Beşyüzevler Viaport üzerindeki Yoğun trafik nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri VEZNECİLER yönüne doğru Cumhuriyet mahallesi durağından güzergahtan çıkarak Sağmalcılar Anadolu lisesi durağı durağından güzergaha girecektir. (15:02)

25 metrelik conecto muhteşem olur
ürettikleri en uzun otobüs 20 metreyle capacity l, düz capacity denenmişti de yanlış hatırlamıyorsam iç düzeninden ötürü beğenilmemişti. 25 metre otobüsü becerebilirler mi soru işareti. otokar'ın kent xl'ı düzgün bir hale getirebilmesi biraz uzun sürdü ama onlar direk önceden körüklü üretmemişlerdi yanılmıyorsam

Beşyüzevler Viaport üzerindeki Yoğun trafik nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri VEZNECİLER yönüne doğru Cumhuriyet mahallesi durağından güzergahtan çıkarak Sağmalcılar Anadolu lisesi durağı durağından güzergaha girecektir. (15:02)
Pazar günü bile normal değil arkadaş ?
Bu hat kullanılamayacak kadar kötü hale geldi . Sabahları Kiptaş Veneiza durağına gitmem 40-45 dakika sürüyor .

Onun yerine Otobüs(36V-1) + Tramvay yapınca 25-30 dakikada varıyorum . Ayrıca hem 10 dakika daha geç çıkıyorum hem de bindiğimden önce kalkan aracı da , tramvayla giderken geçiyorum . Saçmalık

Şu güzergahtan kurtulmanın bir yolu olsaydı keşke …

Konu sahibi
Pazar günü bile normal değil arkadaş ?
Bu hat kullanılamayacak kadar kötü hale geldi . Sabahları Kiptaş Veneiza durağına gitmem 40-45 dakika sürüyor .

Onun yerine Otobüs(36V-1) + Tramvay yapınca 25-30 dakikada varıyorum . Ayrıca hem 10 dakika daha geç çıkıyorum hem de bindiğimden önce kalkan aracı da , tramvayla giderken geçiyorum . Saçmalık

Şu güzergahtan kurtulmanın bir yolu olsaydı keşke …
Orada İtalya copy paste'i AVM vardı. 2-3 kere gitmiştim oraya. İnanılmaz trafik vardı. Hatta bir gün 336E ile dönmek istemiştim fakat trafik gözümü fena korkutunca tramvay ile edirnekapı + metrobüs sefaköy yapmıştım

Geri